Rugbi

El GEiEG comença la lliga amb un triomf contra el Majadahonda (36-20)

Rugbi. Les grupistes, que dominaven 36-10, van veure com les visitants aconseguien el ‘bonus' ofensiu amb dues marques en els dos últims minuts

El GEiEG va guanyar el primer partit de la divisió d'honor femenina, 36-20 contra el RC Majadahonda. Un resultat positiu però que va resultar poc productiu per a les gironines en el tram final del partit perquè les visitants van aconseguir el bonus ofensiu –van ser les úniques visitants que va aconseguir-ho en la jornada inaugural de la lliga– i, al final de la fase regular, a una sola volta, això pot ser decisiu.

La primera meitat del partit va suposar un tempteig entre els dos conjunts. Primer va ser el GEiEG el que, amb un xut a pals (Àfrica Félez, al minut 15) i una marca (Eva Garcia, al 21), va obrir una petita diferència en el marcador (8-0). Les visitants van marcar quan s'acostava el descans i, just abans que acabés la primera meitat, era Júlia Pla la que feia una segona marca que, amb la transformació de Félez, deixava el partit encarrilat en la mitja part (15-5).

En la segona, el GEiEG va trobar la via per controlar el partit de manera definitiva amb dues marques més, d'Ana Ibáñez i Anna Arnau en els minuts 4 i 16. Félez en va fer les transformacions i la diferència va arribar fins al 29-5. Però amb el triomf gairebé sentenciat, el partit va acabar d'embogir i, en l'últim quart d'hora, es van veure quatre marques, tres de les quals van ser del Majadahonda. Sí que el conjunt de Coral Vila va ser capaç de respondre la primera, amb marca d'Eli Martínez i la quarta transformació de Félez, a 12 minuts per acabar (36-10). Però dues marques visitants en els dos últims minuts van suposar una galleda d'aigua freda (36-20).

Dissabte el GEiEG visita el Cisneros, que abans-d'ahir va perdre 36-5 amb l'INEF Barcelona, el primer líder de la lliga.

Estic contenta: l'equip ha fet un bon partit, ha tingut ritme i, després dels dubtes inicials, puc dir que hem fet un bon partit
Tot i la victòria, tenim punts febles que cal millorar de cara als propers partits
Coral Vila
ENTRENADORA GEiEG
Hem estat verticals, hem estat perilloses, no hem aconseguit anar-nos-en a la primera. Però hem fet un bon partit