Espanyol

Superen els 26.000 socis

Abonats. S'han registrat 500 noves altes al gener, un increment que dobla el nombre de nous abonaments en la segona volta dels últims anys. El bon moment de l'equip i la copa, les claus

L'Espanyol va donar ahir a conèixer el ritme de noves altes de socis de cara a la segona volta de la temporada. Les xifres són esperançadores, ja q hi ha hagut durant el mes de gener 500 nous abonats. Un augment que permet a l'entitat blanc-i-blava tornar a superar la ratlla dels 26.000 socis. Aquesta xifra dobla el nombre d'altes en la segona volta dels últims anys i, per posar un exemple, és més de la meitat del total de les que es van fer el curs passat.

En aquest sentit, molts són els factors que han ajudat l'Espanyol a incrementar el nombre d'abonats. El més important és la bona marxa de l'equip, que en els últims dos mesos ha competit molt bé i ha enllaçat una bona ratxa en la lliga. A banda, i per damunt de tot, la il·lusió que s'ha generat amb l'accés a les semifinals de la copa, que disputaran contra l'Athletic després de nou anys. També cal destacar que els grans equips de la lliga com el Barça, el Real Madrid i l'Atlético, actual campió, passaran pel Power8 en aquesta segona volta i això sempre és una motivació addicional per donar-se d'alta.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)