Rugbi

El GEiEG salva un empat en el fang, a Getxo

Rugbi. Empat a 20 de les grupistes amb el líder, que fins ahir havia ho havia guanyat tot

“Ha estat un partit molt intens, en un camp molt enfangat on costava molt moure pilota. Hem sortit totes marrons”, deia Coral Vila ahir al migdia, després que el GEiEG fos el primer conjunt que no perd amb el Getxo, líder de la divisió d'honor femenina de rugbi i l'equip contra el qual jugaria la semifinal si aquesta setmana els duels de l'última jornada entre els quatre primers de la lliga no fan que la classificació es mogui.

Uriarte i Rodríguez havien situat el 10-0 en el marcador després de les dues primeres marques locals, en els minuts 4 i 17. Les gironines van capgirar el resultat abans del descans amb una marca de Yaiza Gonzàlez, una altra de càstig i la posterior transformació de Núria Carreras. Una altra marca, d'Ana Ibáñez, i un xut a pals de Núria Canals deixaven el partit en franquícia per a les grupistes, que dominaven 10-20.

“Per mi és una errada arbitral, perquè han tret un cop de càstig sense posar la pilota correctament en joc i ha acabat amb una marca immediata”, es lamentava Vila, sobre la segona marca basca en cinc minuts –Agirre i Etxebarri–, la de l'empat a 20. “Ens ha faltat anar més al seu camp amb el joc al peu per aprofitar aquest desequilibri, però marxem satisfetes perquè veníem amb una mica de respecte: elles ho havien guanyat tot i nosaltres havíem estat poc constants a nivell de joc”, afegia l'entrenadora grupista, Coral Vila, que sentenciava: “No han fet res extraordinari, sinó coses bàsiques, però ben fetes. Hem estat bé en defensa perquè elles tenien jugadores grosses, però no s'han pogut escapar en cap moment.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)