2a divisió FEF

I ja en van trenta...

Torneig d'Històrics. Avui arrenca al Guinardó, una temporada més, un dels torneigs amateurs de més prestigi de la pretemporada del futbol de casa nostra

Com cada any durant la primera setmana d'agost, els amants del futbol català tenen una cita obligatòria amb el Torneig d'Històrics, que comença avui al Guinardó i compleix enguany 30 edicions.

El Júpiter, el Vilafranca i el Cornellà, integrants del primer grup, seran els encarregats d'obrir el foc amb el primer triangular de la setmana. Com és norma aquest any per petició expressa dels entrenadors dels conjunts de segona B, el cap de grup [el Cornellà] disputarà el segon i el tercer partit per jugar així els dos matxs de manera seguida. D'aquesta manera, doncs, seran el Júpiter, l'altre equip a banda del Martinenc que no ha fallat cap any, i el Vilafranca els que disputaran el partit inaugural de la 30a edició del Torneig d'Històrics.

Dimarts serà el torn de l'Europa, el Badalona i el Granollers, i el dimecres li tocarà començar a defensar el títol al campió de l'edició passada, el Sant Andreu. L'última jornada, dijous, l'amfitrió, el Martinenc, es veurà les cares amb un altre equip barceloní, la Muntanyesa, i el nou Hospitalet del tècnic Martí Cifuentes.

Enguany es recupera el divendres com a dia de descans per evitar així que, en el cas que un dels components del grup 4 arribi a la final, hagi de jugar tres partits en 72 hores i sense cap dia de descans entremig.

Avui (grup 1)
18 h
Júpiter - Vilafranca
19 h
Cornellà - Perdedor
20 h
Guanyador - Cornellà
Demà (grup 2)
18 h
Granollers - Europa
19 h
Badalona - Perdedor
20 h
Guanyador - Badalona
Dimecres (grup 3)
18 h
Sants - Rubí
19 h
Sant Andreu- Perdedor
20 h
Guanyador - Sant Andreu
Dijous (grup 4)
18 h
Martinenc - Muntanyesa
19 h
l'Hospitalet - Perdedor
20 h
Guanyador - l'Hospitalet
Dissabte
18 h
Guanyador 1 - Guanyador 2
20 h
Guanyador 3 - Guanyador 4
Diumenge
19 h
Final
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)