3a divisió FEF

Una altra sorpresa

Torneig d'Històrics. Com en la jornada de dilluns, es va classificar un acabat d'ascendir a tercera, el Granollers, que va eliminar el Badalona i l'Europa

EUROPA1


granollers1


Europa0


BADALONA1


badalona0


granollers0


Júpiter-Granollers serà la primera semifinal de l'Històrics. I és que, com els grisgrana en la jornada inaugural, el Granollers també va superar ahir els dos conjunts que, sobre el paper, semblaven més favorits per passar.

En el partit que obria la jornada, el Granollers i l'Europa no van passar de l'empat sense gols, tot i que d'ocasions no en van faltar. Els vallesans van aconseguir prendre la possessió de la pilota al conjunt gracienc gran part dels 45 minuts, però va ser l'Europa el que va avisar primer. Padilla, amb tot a favor, va rematar massa alt una bona centrada de Pedro Bilbao (3'), mentre que el mateix Padilla i Fran Bea tampoc van encertar minuts després. Però, amb el pas dels minuts, els vallesans van començar a acular l'Europa i, fruit del domini, va arribar la més clara: amb el porter batut, Alegre va treure a la línia la rematada de Didi quan ja es cantava gol.

Com que els d'Albert Garcia van perdre en la tanda de penals, el Badalona es va enfrontar amb el Granollers en el segon partit. Aquí, els vallesans no van tenir el domini, però sí que en van sortir vencedors gràcies a un gol en els primers minuts i una excel·lent actuació del porter Ortega. En el minut 7, Duran va sorprendre el porter badaloní Marc Vito amb un xut llunyà, i a partir d'aquí va començar el xou d'Ortega. L'exjugador del Terrassa va desbaratar tots els intents escapulats per empatar, sobretot els d'un incisiu David Jiménez, que va topar una vegada i una altra amb el porter vallesà.

Amb aquest resultat, el Badalona afrontava el tercer partit sense possibilitats de classificació, tot al contrari d'un Europa que en tenia prou amb una victòria per passar a semifinals. Però amb només tres minuts jugats, Joan Grassa ja havia avançat els badalonins i Civil hauria pogut sentenciar el partit si la seva rematada no hagués sortit desviada per poc (14'). A partir d'aquí, el partit es va anar escalfant –fins a set grogues en un partit teòricament amistós– i l'Europa va intentar la remuntada a la desesperada. En el 35', Morales va desviar una rematada a boca de canó de Nils i en la continuació de la jugada Guzmán, sense porter, va enviar el seu xut amunt. De tant insistir, finalment els de la Vila de Gràcia van aconseguir el premi del gol a través d'Alberto que, gairebé sense voler, va enviar la pilota al fons de la xarxa en el servei d'un córner. Una diana, però, que va resultar insuficient per evitar la classificació del Granollers.

GRANOLLERS: Joan, Sergio, Eloi, Ramon, Font, Burgos, Roger, Didi, Marcelo, Riki i Novo. EUROPA: Fer, Rubi, Cano, David López (Alberto, 28'), Alegre, Fran Bea, Josa, Padilla, Pedro Bilbao, Abel Rita i Lozano. ÀRBITRE: Galera Serrano. T.G.: a Font, del Granollers; i a Cano, de l'Europa.
BADALONA: Marc Vito, Carroza, Amantini, Perona, Fran Grima (Canelada, 23'), Bermúdez, Toni Lao, Olmeda (Morgado, 23'), Matheus (Eugeni, 23'), David Jiménez i Raíllo. GRANOLLERS: Ortega, Duran (Marcelo, 41'), Eloi, Bellavista, Font (Sergio, 31'), Burgos, Héctor (Roger, 35'), Peke, Gil, Didi (Riki, 17') i Bauli. GOLS: 0-1 (7') Duran. ÀRBITRE: Díaz Díaz. T.G.: a Perona, del Badalona.
Avui (grup 3)
18 h
Sants - Rubí
19 h
Sant Andreu - perdedor
20 h
Guanyador - Sant Andreu
Demà (grup 4)
18 h
Martinenc - Muntanyesa
19 h
L'Hospitalet - perdedor
20 h
Guanyador - l'Hospitalet
Dissabte
18 h
Júpiter -
Granollers
20 h
Guanyador 3 - guany. 4
Diumenge
19 h
Final
BADALONA: Morales, Grima, Perona (Amantini, 22'), Akrong, Canelada, Maestre, Eugeni (Carroza, 31'), Jiménez (Toni Lao, 16'), Grassa, Morgado (Raíllo, 40') i Civil. EUROPA: Gianni, Dot, Cano, Alberto, Alegre, Uri, Guzman, Àlex, Rovira, Nils i Poves (Abel Rita, 45'). GOLS: 1-0 (3') Grassa. 1-1 (41') Alberto. ÀRBITRE: Muñoz Baquero. T.G.: a Morgado, Canelada, Grima, Carroza i Grassa; i a Àlex, Uri i Alegre.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)