Territorial

L'Hospitalet imposa la lògica

Torneig d'Històrics. Després de tres dies plens de sorpreses, els riberencs es van classificar per a les semifinals

muntanyesa1


martinenc0


muntanyesa0


martinenc0


L'hospitalet3


L'hospitalet1


L'Hospitalet serà en les semifinals d'un Torneig d'Històrics que fins a aquesta última jornada s'havia caracteritzat per les victòries dels equips teòricament menys favorits. Els de Martí Cifuentes, però, van imposar la seva major categoria contra la Muntanyesa de tercera i l'amfitrió, el Martinenc, de primera catalana.

Obrien la jornada els dos equips barcelonins, amb un Martinenc que va optar per esperar ben col·locat al darrere la Muntanyesa, que intentava sortir combinant. En un partit que es va caracteritzar per les escasses arribades a l'àrea, semblava evident que el primer que perforés la xarxa rival s'enduria el matx. I així va ser. Casillas va enviar al pal la més clara per als vermells (16'), mentre que Fran Fuentes la va enviar al fons de la xarxa amb un xut imparable a l'escaire (24'). Juanlu hauria pogut sentenciar deu minuts després, i Casillas va disposar de l'última, en l'afegit, però no va poder evitar la derrota del seu equip.

Per mantenir les esperances, els amfitrions necessitaven vèncer l'Hospitalet. Els riberencs, però, van sortir endollats des del primer minut i van imposar de seguida la seva superioritat. En el minut 7, Javi Pérez va fer la primera de les tres dianes en un xut des de la frontal i poc després Carreras va tornar a superar el porter Álvaro (16'). En ple festival del conjunt de Martí Cifuentes, Boris hauria pogut fer el tercer, i només Casillas, el millor dels vermells en el torneig, va inquietar el porter riberenc Javi Martínez. A les acaballes, Ruibal, en una gran combinació amb Puerto i Boris va fer el definitiu (39').

En l'últim matx, l'Hospi i la Monta se la jugaven, però el gol de penal de David López (7') se li va fer massa costa amunt, al conjunt de Toni Escudero, que necessitava aleshores fer dos gols per passar. Tot i això, els de Nou Barris ho van seguir intentant, i l'exjugador del Martinenc Velillas va estar a punt de sorprendre Víctor amb un xut sec que va tocar dues vegades el travesser.

MARTINENC: Álvaro, Ayllón, Pau, Marc Gracia, Diego, Xavi Pérez, Èdgar, Roger (Ferri, 27'), Casillas, Silver (Ángel, 34') i Xavi Torrent. MUNTANYESA: Cócera, Fran Fuentes, Alberto, Segarra, Santos, Rubén, Jandro, Dani Sánchez (Àlex, 37'), Uri Escabrós (Moha, 40'), Velillas i Juanlu (Insa Ba, 45'). GOLS: 0-1 (24') Fran Fuentes. ÀRBITRE: Carballo Vázquez. T.G.: A Èdgar, del Martinenc.
L'HOSPITALET: Javi Martínez, Sierra, Aleix Coch, Castell, Èric Via, Miki Martínez, Javi Pérez, Puerto, Carreras, Ruibal i Boris. MARTINENC: Álvaro, Martí Ramos, Diego, Pau, Ayllón, Xavi Pérez, Èdgar, Àlex, Ángel, Casillas (Ferri, 29') i Arranz (Xavi Torrent, 29'). GOLS: 1-0 (7') Javi Pérez. 2-0 (16') Carreras 3-0 (39') Ruibal. ÀRBITRE: Montoro Ferreiro. T.G.: A Ferri, del Martinenc; i a Coch de l'Hospi.
Dilluns (grup 1)
Júpiter - Vilafranca
0-0
Cornellà - Vilafranca
1-0
Cornellà - Júpiter
1-2
Dimarts (grup 2)
Granollers - Europa
0-0
Badalona - Granollers
0-1
Badalona - Europa
1-1
Ahir (grup 3)
Sants - Rubí
2-0
Sant Andreu - Rubí
0-2
Sant Andreu - Sants
0-0
Ahir (grup 4)
Martinenc - Muntanyesa
0-1
L'Hospitalet - Martinenc
3-0
L'Hospitalet - Muntanyesa
1-0
Demà
18 h
Júpiter - Granollers
20 h
Sants - l'Hospitalet
Diumenge
19 h
Final
L'HOSPITALET: Víctor, Dani, Medina, Savall, Aks, Miki Muñoz, Ton Alcover, Raúl Torres, Guzman, David López i Roy. MUNTANYESA: Tato Burgada, Santos (Toni Pérez, 26'), Dowi, Alberto (Fran Fuentes, 31'), Aleix Dalmau, Rubén, Roldán, Dani Sánchez, Uri Escabrós, Velillas i Insa Ba (Juanlu, 36'). GOLS: 1-0 (7') David López. ÀRBITRE: Rodríguez Enrique. T.G.: A Aleix Dalmau, Insa Ba i Uri; i a Dani Fernández i Víctor..
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)