Territorial

L'Hospi ho salva al final

Torneig d'Històrics. Els riberencs van provocar la tanda de penals, de la qual van sortir victoriosos, en el minut 93 gràcies a Boris i s'enfrontaran al Granollers en la final d'avui (19 h)

El Granollers i l'Hospitalet s'enfrontaran avui en la final del Torneig d'Històrics després de dues semifinals en què els dos rivals de primera catalana van donar molta guerra. El conjunt vallesà va patir fins al final per mantenir el 0-1 amb què es va imposar al Júpiter. Els riberencs, en canvi, van haver-ho de fer tot a corre-cuita quan ja acabava el partit perquè van empatar en el minut 93 i es van endur el pas als penals.

El Granollers, com va passar en el triangular, va trobar en el seu porter Ortega un gran actiu. Especialment destacada l'actuació de l'exporter del Terrassa, havent passat el quart d'hora, quan va aturar una falta de Geri, una altra jugada del migcampista del Júpiter i un un contra un de Kuku. De tant perdonar, els barcelonins ho van acabar lamentant perquè a deu minuts del final del primer temps, David Bauli va entrar sol dins l'àrea i va creuar el xut davant Víctor. En el segon temps, les ocasions gairebé van arribar cap al final. El Granollers no va sentenciar a dos minuts en una rematada de Sergio però la més clara la va tenir el grisgrana Josu que va enviar fora una internada per l'esquerra.

L'Hospitalet, d'altra banda, va haver de suar molt per vèncer el Sants. Va tenir la pilota en el primer temps, i fins i tot Alcover va enviar una pilota al pal. Però a finals del primer temps, el Sants va despertar i després d'una gran ocasió del pitxitxi Sergio Navarro, a la següent jugada va marcar de penal. El conjunt de Martí Cifuentes va intentar reaccionar en el segon temps però el Sants no va deixar que el futbol riberenc fluís i no va permetre gaires ocasions. Cap al final, Òscar Sierra va rematar creuat un córner i ja quan es complia el tercer dels quatre minuts d'afegit, Boris Garrós va establir l'empat i va enviar el partit als penals. Allà, tot i els dos errors, Víctor va aturar el definitiu.

LES REACCIONS

JÚPITER: Victor; Adrià (Manu, 73'), Marc (Mechi, 73'), Mika (Quim Solano, 73'), Reina; Ahufinger (Anas, 60'), Josu, Geri (Santolalla, 60'); Kuku, Vives (Alex, 46') i Juan (Pau, 46'). GRANOLLERS: Ortega (Joan, 46'); Duran, Suárez (Roger, 46'), Eloi, Font; Didi (Peke, 46', (Valls, 71)), Rugi (Sergi, 61'), Héctor (Marcelo, 46'); Bauli (Cano, 46'), Gil i Riki (Burgos, 46'). GOLS: 0-1 (34') Bauli. ÀRBITRE: Molina Fernández. T.G.: Adrià, Kuku, Josu, Pau, Reina i Anas del Júpiter; i Durán del Granollers.

JÚPITER 0

SANTS: Carlos, Alberto (Carrique, 46'), Picolo (Seco, 68'), Guille (Vence, 68'), Sergio Navarro, Gala (Castillo, 46'), Fabregat, Cura (Avilés, 46'), Crivillés, Pau Navas (Peque, 46') i Arbulu (Freixi, 68'). L'HOSPITALET: Javi (Víctor, 46'), Dani Fernández, Via (Savall, 46'), Medina (Aleix, 58'), Castell (Sierra, 58'), Alcover (Miki Muñoz, 46'), Miki Martínez (Javi Pérez, 63'), Puerto, Ruibal (Boris, 58'), Carreras (David López, 46') i Roy (Guzmán, 46'). GOLS: 1-0 (42') Navarro. 1-1 (92') Boris. ÀRBITRE: Congost Larrosa. T.G.: Fabregat, Picolo, Vence del Sants; i Boris de l'Hospitalet.