Més hoquei

La Lliga Catalana es posa en marxa i inicia el curs

Hoquei sobre patins. El partit entre el Reus i el Voltregà corresponent al grup C estrena una competició que no es jugava des de feia setze anys

La Lliga Catalana es posa en marxa amb el partit que enfrontarà dos equips del grup C, el Reus Deportiu i el Voltregà, el qual es disputarà avui a partir de les nou del vespre. Desprès de setze anys sense disputar-se aquesta competició entre els millors equips catalans enguany es tornarà a posar en joc el títol. Seran dotze equips els que lluitaran per succeir en el palmarès l'Igualada, l'últim campió, la temporada 1998/99. Aquesta edició del retorn, no la jugaran tots els equips catalans de la màxima categoria estatal, ja que el Vic i el SHUM no hi seran, però hi haurà un conjunt del País Valencià, l'Alcoi.

Els dotze equips participants han estat dividits en tres grups i es disputaran tres jornades. En aquesta primera, els sis partits previstos es jugaran en quatre dates diferents, mentre que un –el Lleida-Lloret– encara no té dia per jugar pel canvi de parquet que s'està fent a l'Onze de Setembre a causa d'una inundació. Les altres dues jornades només tindran tres dates diferents.

El primer classificat de cada un dels tres grups i el millor segon de tots els grups passaran a disputar la final a quatre. El títol es decidirà el cap de setmana del 12 i el 13 de setembre a Sant Sadurní d'Anoia. El dissabte es disputaran les dues semifinals, a dos quarts de set i a dos quarts de nou del vespre, mentre que la final entre els dos millors es jugarà diumenge a dos quarts d'una. Una semifinal la disputaran el primer classificat del grup A i el millor segon, i l'altra enfrontarà els primers dels grups B i C.

Jornada 1
Grup A
Igualada-Caldes
demà-21.00 h
Barça-Alcoi
5 setembre-19.00 h
Grup B
Vendrell-Vilafranca
divendres-20.45 h
Lleida-Lloret
per decidir
Grup C
Reus-Voltregà
avui-21.00 h
Calafell-Noia
demà-21.00 h
Jornada 2
Grup A
Barça-Igualada
1 setembre-21.00 h
Caldes-Alcoi
6 setembre-21.00 h
Grup B
Vendrell-Lleida
1 setembre-21.00 h
Vilafranca-Lloret
2 setembre-21.00 h
Grup C
Noia-Reus
1 setembre-21.00 h
Voltregà-Calafell
2 setembre-21.00 h
Jornada 3
Grup A
Igualada-Alcoi
4 setembre-21.00 h
Caldes-Barça
8 setembre-21.00 h
Grup B
Lloret-Vendrell
9 setembre-21.00 h
Vilafranca-Lleida
9 setembre-21.00 h
Grup C
Reus-Calafell
8 setembre-21.00 h
Voltregà-Noia
9 setembre-21.00 h
La final a quatre
Dissabte 12 de setembre
Semifinal
18.30 h
Semifinal
20.30 h
Diumenge 13 de setembre
Final
12.30 h

Una competició recuperada

La primera edició de la lliga catalana es va disputar la temporada 1989/90. La competició es va jugar durant deu temporades, i la darrera edició es va disputar el curs 1998/99. El primer equip que va guanyar aquesta competició i va estrenar el palmarès va ser el Noia, mentre que el darrer equip que la va guanyar va ser l'Igualada. El conjunt igualadí i el FC Barcelona tenen quatre títols cada un, mentre que els altres campions de la lliga catalana són el Noia i el Voltregà, que es van emportar les dues primeres edicions, respectivament.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)