Barça

El Barça, als cinemes

‘Barça dreams'. La història de l'entitat blaugrana arribarà a les grans pantalles el divendres 9 d'octubre i l'explicaran figures com ara Cruyff, Koeman, Xavi, Messi, Abidal i Pau Gasol

A partir del proper 9 d'octubre, el Barça serà protagonista a les pantalles de cinema. Aquell dia s'estrenarà Barça dreams, un documental que explica els 115 anys d'història del club, i ho farà a través d'algunes de les figures més rellevants d'aquests anys, algunes de les quals participen en el documental, com Cruyff, Xavi, Iniesta, Piqué, Van Gaal, Koeman, Bakero i Abidal. La pel·lícula, que ha comportat dos anys de feina, està dirigida per Jordi Llompart i un dels seus productors és Jorge Lorenzo, pilot de Moto GP i gran aficionat del Barça. En la presentació, Jordi Llompart va explicar que “el Barça mereixia un documental com aquest” per explicar la “singularitat de la seva trajectòria històrica i la seva revolucionària contribució a l'espectacle del futbol modern” i creu que molts culers s'enduran “una gran sorpresa”. Per la seva banda, Lorenzo, que no va dubtar a participar en el projecte, va dir: “És un orgull formar part d'aquest projecte i ajudar a fer entendre a tot el món per què el Barça és més que un club.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)