3a divisió FEF

Bauli rescata un punt al final

En el 95'. En l'última acció del partit, l'atacant va fer l'empat, que deixa el seu equip encara en la zona de promoció d'ascens

L'Ascó s'aferra a la cada vegada menys simbòlica quarta posició gràcies a la victòria in extremis en l'últim instant. La diana de David Bauli va tenir un doble efecte: l'equip allarga la ratxa a sis jornades sense perdre i no deixa avançar l'Ascó, ara mateix el principal perseguidor dels vallesans.

El gol de Genís Soldevila, en una centrada des de la banda dreta que va arribar botant a l'atacant de l'Ascó (58'), va desencallar un partit fins llavors enrocat.

El Granollers, aleshores, va anar per feina i va fer una feina de desgast a la qual l'equip de Miguel Rubio va respondre bé defensivament. Fins que en l'últim minut, una pilota penjada per Alex Gil la va acabar aprofitant Bauli, que va arribar des del darrere i va rematar de cap al segon pal.

GRANOLLERS: Ortega, Duran, Suárez, Zamorano, Font, Burgos (Vila, 58'), Didi (Bauli, 73'), Roger Martínez, Cano, Gil i Riki (Hector, 79'). ASCÓ: Sergio López, Vives, Argilaga, De Nova, Joel Coch, Artur Gòdia, Genís (Bertomeu, 77'), Massana, Asier (Roigé, 87'), Virgili (Monta, 85') i Llopis. GOLS: 0-1 (58') Genís. 1-1 (95') David Bauli. ÀRBITRE: Muñoz Baquero. T.G.: Als visitants Sergio López, Joel Coch i Virgili. T.V.: Al local Ramón Suárez (84') per vermella directa; i al visitant Llopis, per doble groga (82'). PÚBLIC: 350 persones al municipal del carrer Girona.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)