Més esport

El Balaguer Villart Logistic continua endavant en la ETTU

Tennis de taula. L'equip lleidatà va guanyar els tres partits a Turquia. El Girbau Vic va jugar a Polònia i va quedar fora d'Europa

El Balaguer Villart Logistic es va classificar brillantment per a la segona fase de la copa ETTU femenina ja que va ser el primer del seu grup, jugat a Turquia, mentre que el Girbau Vic va quedar eliminat en aquesta primera eliminatòria europea perquè només va ser tercer a Polònia. El conjunt de la Noguera va finalitzar en la primera posició del grup C després d'haver guanyat els seus tres enfrontaments. En la jornada de dissabte va derrotar per 3-1 el Tennistavolo Norbello sard i per 3-2 l'Istambul BBSK, l'organitzador. Diumenge va vèncer per 3-1 l'Ymca Thessaloniki grec. El Balaguer es planteja ser l'organitzador d'un dels grups de la segona fase de la competició.

El Girbau Vic va perdre els dos partits del primer dia pel mateix resultat, 2-3, contra l'AZS UMCS Optima Lublin polonès i l'ACS Dumbravita romanès. Sense possibilitats de classificar-se va guanyar per 3-1 el KTTC AFP Antwerpen de Flandes i va acabar tercer.