Més bàsquet

“Totes s'entreguen, sense egoismes”

Miguel Ángel Ortega Entrenador de l'Spar Citylift

L'entrenador de l'Spar Citylift estava més que satisfet d'haver assolit la victòria en el debut en l'Eurolliga a Fontajau. “És una competició que tenim allà i demà [avui], quan vegi la classificació al diari, no serem últims. Això és important, ja que ens dóna esperit per competir. I la setmana que ve anirem a Bèlgica a guanyar. Sabem que l'Eurolliga és complicada, però a veure on arribem.”

Per Miguel Ángel Ortega, les defenses alternatives van resultar determinants, i va subratllar el paper de Noemí Jordana: “Amb ella, nosaltres tenim un punt addicional que no té gaire gent. A vegades, si ordenes una altra defensa des de la banqueta et tornes previsible. Tothom ho veu. Amb ella, tant sols ens mirem i la Noe ho dirigeix des de la pista.” El tècnic va afegir-hi: “A casa volem fer massa coses en atac. Ens adornem massa. Però, per damunt de jugar millor o pitjor, podem dir que tenim un equip. Totes s'entreguen, sense egoismes, i aquesta és una base sobre la qual també es pot créixer.” En aquest sentit, va treure ferro a les imprecisions de la recta final del partit: “Tenim una rotació curta, de set peces, i cadascuna no descansa quan ha de descansar, sinó quan es pot. Però hi ha una trempera i il·lusió per guanyar i això és important.”

A partir de dissabte, Ortega podrà ampliar la rotació a nou peces, amb Coulibaly i Mieloszynska. “Ens aniran bé perquè, per exemple, ahir, a Chelsea, se li notava un pèl la fatiga. Totes dues han d'entrenar i captar el que fem, però això serà diferent, ja que, si ara passava alguna cosa, ens quedàvem amb sis, sota mínims”, va raonar el tècnic, que va ser optimista sobre l'assistència de públic a Fontajau en el futur: “Segur que l'acabarem omplint perquè estarem competint per tot. En l'esport professional, si no es guanya, la gent no ve tan sovint”.

ELS VESTIDORS

No ha estat un partit espectacular, ni hem fet el nostre millor joc, però es nota que cada dia ens coneixem més. Estem contentes

REFORÇOS

“Serà una altra cosa perquè ara, si passava alguna cosa, quedàvem sota mínims”

FONTAJAU

“Segur que, al final, l'acabarem omplint, perquè estarem lluitant per tot”
Hem tornat a cometre errors molt estúpids i sabem que, a Europa i en partits tan ajustats, això es paga car
Katerina Zohnova
Hem guanyat per les alternatives defensives, que les han confós. No tenien clar a què havien de jugar
Noemí Jordana

Hernández: “Orgullós de l'equip”

“És el tercer partit seguit que ens passa. Arribem a la recta final amb possibilitats, però se'ns escapa per petits detalls o errors.”. Així es lamentava José Ignacio Hernández de la derrota del seu equip a Fontajau. Si bé no va responsabilitzar-ne l'arbitratge, sí que es va queixar d'una de les darreres accions, en què l'Spar Citylift hauria tardat més del permès a passar el mig del camp: “A nivell FIBA i amb tres àrbitres, em sembla increïble que cap se n'hagi adonat.” El tècnic del Wisla va agrair l'esforç del seu equip, que va quedar amb una rotació de sis, per la lesió en la primera part de Zietara: “Amb les condicions en què estàvem, estic orgullós de l'equip. Tenir pocs efectius ens impedia jugar al ritme que desitjàvem i, al final, estàvem fatigades”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)