Una altra patacada

3a divisió. El Figueres, que es va quedar amb deu per l'expulsió de Chicho (41'), va acabar sucumbint en l'intercanvi de cops contra un bon Granollers

Les últimes setmanes s'estan fent molt llargues per a un Figueres que, tot i oferir moments de brillantor ahir a Granollers, va acabar perdent en un partit en què als d'Edu Vílchez els va tornar a faltar intensitat i contundència a les dues àrees. A més, la Unió va pagar molt cara l'expulsió per doble amonestació de Chicho abans del descans (41'). Tot i que l'equip es va saber reorganitzar bé i en molts minuts no va deixar notar la inferioritat numèrica, va acabar rendint-se contra un Granollers que va acabar el matx amb totes les seves armes ofensives sobre la gespa. La Unió va controlar de dalt a baix els primers minuts de l'enfrontament, però va deixar vius i intactes els vallesans per la falta d'encert. Ritxi va posar a prova Ortega a les primeres de canvi (2'), Casanova va creuar massa la rematada després d'una centrada de Pedro i Ortega va evitar la rematada de Sergi Romero quan el central ho tenia tot a favor per fer el 0-1. El gol dels figuerencs semblava molt a prop, però als de Vílchez els va començar a faltar convicció en les accions i el Granollers va començar a tenir les seves ocasions. Amb alternances dels dos equips, però sense saber treure profit de cap de les múltiples arribades, es va arribar al descans. Abans, però, Chicho va veure la segona targeta groga. Després de la represa van arribar els gols. En la primera acció del segon temps, ni Sergi Romero ni Cunill, que va entrar al descans per tapar el buit de Chicho, van refusar una centrada i Didi ho va aprofitar per desar la pilota al fons de la xarxa i fer l'1-0 (46'). El gol va fer reaccionar el Figueres, que va mostrar la decisió que li havia faltat en el primer temps. Un minut després, Quimo va finalitzar una de les seves internades amb un xut que Ortega va refusar. Pedro, forçat després del rebot, va provar sort sense èxit, però la pilota va caure als peus de Roger Vidal, que no va perdonar i va signar l'empat. Al gol de l'olotí el van seguir uns minuts de monòleg dels figuerencs que van estar a punt de capgirar el resultat. Novament, però, no en van treure res i ho van acabar lamentant a les acaballes del partit. El Granollers va anar reaccionant a mesura que passaven els minuts i en el 78' va acabar trobant el premi amb el gol de Carles Cano que els donava els tres punts. Més enllà de la derrota, la pitjor notícia per als figuerencs és que sense temps per recuperar ni forces ni lesionats, i amb la baixa afegida de Chicho per sanció, dimecres el Terrassa visita Vilatenim en la primera jornada intersetmanal.

GRANOLLERS 2 FIGUERES 1

GRANOLLERS: José Ortega, David Duran (Héctor, 65'), Bellavista, Eloi Zamorano, Sergi Valls, Marc Burgos (Carlos Cano, 52'), Ferran Vila (Roger Mora, 75'), Roger Martínez, Bauli, Riki Alcantara i Didi. FIGUERES: Gallego, Quimo, Chicho, Sergi Romero, Varese, Ferran Grau (Serramitja, 77'), Roger Vidal, Venzal, Pedro, Ritxi (Cunill, 46') i Adrià Casanova (Revert, 66'). GOLS: 1-0 (46') Didi. 1-1 (47') Roger Vidal. 2-1 (78') Carlos Cano. ÀRBITRE: Calle Martínez. T.G.: Als locals David Duran, Bauli i Didi; i al visitant Ferran Grau. T.V.: Al visitant Chicho (41') per doble amonestació. PÚBLIC: Uns 300 espectadors.
Hem fet massa concessions en defensa i quan els hem tingut a les cordes no hem estat encertats. Ens han guanyat amb poca cosa
Ens falta ambició en certes fases del partit. És un fet que es va repetint des de fa setmanes i ho hem de canviar ben aviat
Des que vam jugar contra el Barça B en la copa Catalunya no hem mantingut la línia de joc
Edu Vílchez
entrenador del figueres

La pitjor ratxa del Figueres amb Edu Vílchez

Des que va arribar el tècnic vallesà a la banqueta figuerenca la novena jornada de la temporada passada, la Unió va iniciar una gran dinàmica pel que fa al joc i als resultats que va conduir els figuerencs a la fase d'ascens. Aquesta temporada, el Figueres d'Edu Vílchez va mantenir la bona dinàmica en les primeres jornades i va aconseguir sumar 7 punts dels primers 9 possibles. Aquests bons resultats van fer il·lusionar l'afició figuerenca, però des de llavors tot ha anat en contra dels homes de Vílchez. Les lesions han afectat jugadors importants de la plantilla i, deixant de banda el derbi contra el Palamós (4-0), els figuerencs no han afinat la punteria i s'han trobat amb moltes dificultats per fer gols i s'han quedat sense marcar en tres dels últims sis partits. Per aquests motius, el Figueres només ha aconseguit sumar 6 punts dels últims 21 possibles –una victòria, tres empats i tres derrotes–, que signifiquen la pitjor ratxa des de l'arribada de Vílchez.