El Granollers no sentencia fins al final un Masnou amb deu

Expulsió al 57'. Tot i la vermella a Márquez amb 2-1, els visitants van tenir l'empat a prop

GRANOLLERS 3 EL MASNOU 1

GRANOLLERS: Ortega, Sergi Valls (Duran, 46'), Eloi Zamorano, Ramon Suárez, Gerard Font, Hèctor (Burgos, 43'), Roger, Ferran Vila, Bauli (Riki Alcántara, 78'), Didi i Cano. EL MASNOU: Leva, Márquez, Juanma, Guti, Samper, Edu Domingo, Pol, Sebas (Alabau, 81'), Mendoza (Guillem Palanca, 60'), Llobet (Òscar, 46') i Gerard Artigas. GOLS: 1-0 (6') Didi. 1-1 (16') Gerard Artigas. 2-1 (53') Bauli. 3-1 (85') Ferran Vila. ÀRBITRE: Carballo Vázquez. T.G.: Als locals Eloi, Duran, Ferran i Riki, i als visitants Mendoza i Artigas. T.V.: Dues grogues al visitant Márquez (57'). PÚBLIC: Unes 400 persones. COMENTARI: El Granollers es manté ben situat a les portes de les places de descens després de derrotar el Masnou, que li va donar guerra malgrat quedar-se amb deu futbolistes per l'expulsió de Márquez en el minut 57, poc després del 2-1 dels locals. En la primera meitat, Didi va premiar la millor sortida dels locals amb el primer gol, que va trobar la resposta ràpida de Gerard Artigas. Ja en la segona part, una falta lateral va acabar amb el gol de cap de Bauli. Poc després, la segona groga a Márquez semblava que aplanava el camí als locals, però el Masnou va tenir ocasions per empatar, sobretot una de Pol. Amb els visitants arriscant en atac, Ferran Vila va sentenciar al contraatac.