L'empat com a mal menor

Desencertats. El Palamós, molt superior en la segona part, no va aprofitar les ocasions i va estar a punt de perdre

El Palamós no va poder transformar el bon joc en un triomf contra una de les revelacions del curs, el Granollers, i es va haver de conformar amb un sol punt. I encara sort, ja que tot i merèixer el triomf, els de Joan Mármol van estar a punt de perdre per culpa d'una badada defensiva que va propiciar el gol visitant en el 85'. Els palamosins van haver de tirar de coratge i de Marçal Lladó, el millor del partit, per empatar en el 94' i sumar un punt que els deixa en setzena posició amb catorze punts, tres per sobre del descens. L'empat contra el Granollers és el quart dels de Joan Mármol aquesta temporada a casa; i és que als palamosins, ahir i en la resta del curs, els està costant guanyar quan fan mèrits per fer-ho. Ahir al Palamós li va costar molt aproximar-se a l'àrea rival a la primera meitat i no ho va fer fins al 29' amb una rematada de cap de Barrera després d'una falta lateral servida per Marçal Lladó. Abans, el Granollers havia protagonitzat les arribades, però ni Roger (8' i 9'), ni Ferran Vila (16') ni Cano (22'), van fer patir la porteria de Bayona. En canvi, després de la primera ocasió de Barrera, el Palamós va convertir el partit en un setge constant. Abans del descans, Coro en dues ocasions (35' i 39') i Barrera (40') van estar a punt d'obrir la llauna. El Palamós havia anat de menys a més en la primera part i en la segona es va convertir en l'amo i senyor del partit des de bon principi. Des del primer minut, els de Joan Mármol van imprimir un ritme molt alt que els va permetre crear ocasions constants de perill a través de bones triangulacions. En l'únic que els palamosins fallaven era en la finalització. De fet, els de Mármol van topar en dues ocasions amb la fusta. Primer ho va fer Marçal (60'), i més tard va ser Agi (72'). Tot feia pensar que el gol cauria tard o d'hora, però van ser els visitants els que van saber treure profit d'una errada de Oriol Ayala. El central va deixar la pilota als peus de Mora, que va superar a Bayona per fer el 0-1. El Palamós, sense abaixar els braços, va buscar el gol de l'empat fins que va arribar en l'última ocasió del partit. Marçal Lladó va fer esclatar l'eufòria de l'afició amb un llençament magistral de falta que servia, com a mínim, per salvar un punt.

PALAMÓS 1 GRANOLLERS 1

PALAMÓS: Bayona, Herrera (Roger Matamala, 68'), Ayala, Cano, Moha; Barrera, Jordi Matamala, Marçal Lladó, Agi; Marc Medina (Subi, 56') i Coro (David Torres, 81').. GRANOLLERS: Ortega, Durán, Suárez, Eloi, Gerard Font, Marc Burgos, Ferran Vila, Roger (Bauli, 63'), Cano (Marc Bellavista, 83'), Riki i Didi. GOLS: 0-1 (85') Mora. 1-1 (94') Marçal Lladó. ÀRBITRE: Carlos Rodríguez Enrique. T.G.: als locals Coro i Agi i al visitant Eloi. T.V.: cap. PÚBLIC: 500 espectadors.
Hem fet un gran partit, sobretot en la segona meitat. Ens mereixíem guanyar, però ens ha faltat saber aprofitar les ocasions
El coratge i la lluita que hem demostrat ens ha servit per sumar com a mínim un punt
Joan Mármol
entrenador del palamós

Tensió electoral en la prèvia

La campanya electoral per a la presidència del Palamós promet ser tensa i ahir es va viure un nou capítol. Abans del partit contra el Granollers, diversos membres de les candidatures dels dos presidenciables –Joan Pau Pérez, l'actual president, i Toni Heras– van aprofitar la gran afluència de públic, a causa de la presentació del futbol base del club, per repartir fullets als aficionats amb els seus respectius programes electorals. La tensió entre les dues candidatures es va fer manifesta en la roda de premsa posterior del partit, quan el tècnic i director esportiu del Palamós, Joan Mármol, va denunciar que abans del partit membres de la candidatura de Toni Heras l'havien insultat a ell, al preparador físic Fran Pujo i al president, i presidenciable, Joan Pau Pérez.
“Ha estat una situació impresentable que no beneficia ningú”, va manifestar Joan Mármol.