El Manlleu manté el ritme

Tercer triomf seguit. L'equip osonenc va derrotar un Granollers desencertat en atac i se situa a les portes de la zona de fase d'ascens

Tot i no fer un bon partit i acabar patint, el Manlleu va aconseguir la tercera victòria consecutiva i manté la dinàmica positiva que el situa a les portes de les places de fase d'ascens. El Granollers, de la seva banda, es continua desinflant. El partit va començar molt bé per a un Manlleu que només va necessitar dos minuts per avançar-se en el marcador. Josu, des de l'àrea petita, va aprofitar una centrada per marcar. Pocs minuts més tard, Manel Sala desaprofitava dues accions. En la primera es va entretenir i en la segona va xutar massa creuat. A poc a poc el Granollers va anar dominant el partit i, tret d'un xut al pal de Kako en el 42', el Manlleu no va disposar de cap més acció de perill. La dinàmica ascendent del Granollers es va evidenciar en la segona part. Tot i així, i quan més dominaven els vallesans, Josu va provocar un penal que Manel Sala es va encarregar de transformar. El partit es posava molt de cara per al Manlleu però el Granollers no va llançar la tovallola i va començar un atac i gol constant, amb Cano i Mora de protagonistes principals, que van topar amb un encertat Aroca. Res, però, no va poder fer per evitar el gol de Cano de cap, en un córner, en el minut 82. Amb el 2-1, el Granollers va buscar amb intensitat el gol de l'empat i va disposar de dues bones ocasions, ja en el temps afegit, per marcar. Però van sortir desviades totes dues i el Manlleu va respirar tranquil.

MANLLEU 2 GRANOLLERS 1

MANLLEU: Aroca, Ot, Canal, Peña, Marimon, Seuma, Kako (Martí Soler, 68'), Maik (Brice, 46'), Manel Sala (Uroz, 84'), Arnal i Josu. GRANOLLERS: Ortega, Sergi Valls, Bellavista (Héctor, 81'), Eloi, Gerard Font, Marc Burgos, Ferran Vila (Pedro Bilbao, 57'), Roger Martínez, Cano, Gil i Didi (Mora, 62'). GOLS: 1-0 (2') Josu. 2-0 (50') Manel Sala, de penal. 2-1 (82') Cano. ÀRBITRE: Garcia Fuster. T.G.: Als locals Marimon i Josu, i als visitants Sergi Valls i Gerard Font.