3a divisió FEF

“Ens vam esverar massa”

3a divisió. L'entrenador del Rubí, Julià Garcia, lamenta que se'ls escapés a Granollers (2-1) un partit que tenien controlat en el minut 70 amb 0-1

Ase magre, ple de mosques. I és que si no en tenia prou el Rubí amb la seva situació en la classificació –dissetè, només un punt per sobre de la zona de descens–, diumenge se li van acumular totes les desgràcies en el pitjor moment de tots. Dos penals i cinc expulsions –dues a la banqueta– van fer que als vallesans se'ls escapés un partit que dominaven a falta de vint minuts del final.

“Ens vam esverar massa”, confessa Julià Garcia, que tot i això creu que l'àrbitre no va ser encertat en un parell de decisions decisives “[Rodríguez Enrique] és un bon àrbitre, però crec que es va equivocar en el primer penal i en l'expulsió de Pau López”, explica el tècnic rubinenc, que també ho aprofita, però, per fer autocrítica: “Ho puc entendre perquè estem en una situació delicada en la lliga i perquè estàvem a punt de guanyar en un camp complicat com és el del Granollers, però crec que vam protestar massa.”

“El que sap més greu és que teníem el duel controlat...; perquè nosaltres guanyem un partit fora de casa han de passar moltes coses i aquest el teníem encarrilat, però el penal ho va canviar tot”, es lamenta el tècnic, que veu ara que no podrà disposar en el següent partit de tres homes clau com Kiki, Pau López i Mendoza, ni de dos dels seus ajudants a la banqueta.

Girar full

Tot i l'oportunitat perduda de puntuar fora de casa, però, el tècnic vallesà s'ho pren amb filosofia: “Ara que ja ens ha passat una vegada, el que hem d'intentar és que no es torni a repetir una situació similar.” “La nostra és una lluita entre quatre o cinc equips, més algun que s'hi afegirà, i es tracta d'anar treballant i traient punts d'on es pugui”, conclou Garcia.

LES FRASES

És un bon àrbitre, però crec que es va equivocar assenyalant el primer penal i amb l'expulsió de Pau López

L'ARBITRATGE

Ho puc arribar a entendre perquè estem en una situació delicada, però ens vam esverar massa
Julià Garcia
entrenador del rubí
El Rubí va pagar un peatge molt car: dos penals i cinc expulsions (tres jugadors i dos tècnics)

Sis partits de sanció en total

Finalment, els tres jugadors del Rubí expulsats al camp del Granollers tenen, cadascun, un partit de sanció. Kiki “per haver provocat el públic”, Pau López “per haver-se comportat de manera violenta amb un adversari” i Mendoza per la vermella directa. Pel que fa als dos auxiliars de Julià Garcia expulsats, Sergio Oriol Alegre té dos partits de sanció i Javi Gil, un. Així, els tres jugadors, titulars habituals aquesta temporada, es perdran el pròxim partit del Rubí, diumenge que ve al migdia al seu estadi contra el Terrassa. L'equip egarenc també tindrà una absència per sanció, la de Javi González, que acumula cinc targetes grogues. La resta de sancionats de tercera són, amb un partit, Kata (Gavà), Riki Alcántara (Granollers), Joshua (Muntanyesa), Charly Ruiz (Prat), Joan Matabosch (Santfeliuenc), Narcís Barrera (Palamós), Kevin Gissi (Sant Andreu) i Mechi (Júpiter). Dani Meca, del Santfeliuenc, té dos partits de sanció.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)