3a divisió FEF

El Sabadell B s'allunya del líder deixant-se dos punts

Penal fallat. El Granollers aconsegueix ser superior al filial arlequinat en el segon temps però Didi erra una pena màxima a quatre minuts per acabar

El Sabadell B s'allunya del lideratge per culpa de dues jornades en què només ha sumat un punt de sis en joc. El Granollers, que deixa enrere el sotrac, va ser millor que els arlequinats en el segon temps, però, tot i igualar el marcador, va acabar lamentant el punt sumat perquè va fallar un penal en els últims instants. Español va inaugurar el marcador de seguida en una gran combinació entre Sandro i Joel –debutava ahir suplint la baixa de Xavi Civil– que Ortega va rebutjar deixant franca la pilota a l'atacant del Sabadell. Els arlequinats continuaven dominant el partit, però el Granollers ho intentava a través de contraatacs, fet que va obligar Aliaga a intervenir en una acció de Cano que va acabar a córner.
Domini visitant
En el segon temps, el Granollers va incomodar la sortida de pilota del conjunt local, que, de seguida, va rebre l'empat. Àlex Gil va aprofitar el rebuig d'un servei al pal i va encarrilar la tendència del segon temps molt més favorable als del Vallès Oriental. Tot i això, el partit es va obrir en els instants finals amb oportunitats per als dos equips: la més destacada, un penal del visitant Didi que va aturar l'exporter del Granollers, Adrià Aliaga.

GRANOLLERS 1 SABADELL B 1

SABADELL B: Aliaga, Parera (Garzón, 78'), Pujol, Estellés, Pol Moreno, Español (Max, 63'), Ñito, Joel Méndez, Sandro i Cesc Clotet. GRANOLLERS: Ortega; Aitor Torres, Ramon Suarez, Zamorano, Gerard Font, Hèctor, Bilbao (Valls, 77'), Roger Martínez, Cano (Bauli, 58'), Àlex Gil i Roger Mora (Didi, 51'). GOLS: 1-0 (12') Español. 1-1 (49') Àlex Gil. ÀRBITRE: Text.T.G.: Als locals Joel Méndez, Estellés, Josep Díez i als visitants Font, Cano, Roger Mora, Héctor, Valls i Zamorano. T.V.: Al local Guillem Pujol (85') per doble amonestació i al visitant Gerard Font per doble groga (75'). PÚBLIC: Uns 400 espectadors al municipal Pepín Valls de Castellar del Vallès.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)