Pas de gegant cap a la salvació

Palamós. Els palamosins golegen al camp del Granollers i sumen el sisè triomf del curs a domicili. Els de Joan Mármol van aprofitar la superioritat numèrica de l'últim tram per sentenciar el partit

El Palamós va sumar ahir la novena victòria de la temporada, la sisena a domicili, en guanyar per un contundent 1-4 al camp del Granollers. Amb el triomf, els palamosins ja sumen 39 punts i s'allunyen una mica més dels llocs de descens, encara que la permanència no està del tot segellada quan encara queden sis partits per disputar-se. El Palamós va fer un molt bon inici de partit i ben aviat va gaudir d'ocasions clares, la primera tot just en el minut 6 en una rematada amb el cap del central Pastor que va acabar al fons de la xarxa però que l'àrbitre va anul·lar per fora de joc. Només un minut més tard Marc Medina va obrir el marcador amb un xut que no va poder aturar Ortega i va avançar els seus en el marcador. (7'). Va ser el novè gol de Medina aquesta temporada. Mentrestant, el Granollers es veia superat en tot i no aconseguia generar perill, fins que, superada la primera mitja hora de joc, va empatar el partit mitjançant Bauli, que va aprofitar una bona centrada per la banda dreta (37'). El partit se'n va anar al descans amb empat a un gol, un resultat immerescut per al Palamós, que havia fet molts més mèrits que no pas el rival en els primers quaranta-cinc minuts de l'enfrontament.
Expulsió i festival
Després de la represa el Palamós va continuar generant molt de perill. En el minut 65 Medina va estar a punt de marcar, mentre que Barrera no va perdonar poc després amb una canonada amb el peu dret (68'). El partit es posava molt de cara als palamosins, i més quan a un quart d'hora del final el Granollers es va quedar amb un home menys per l'expulsió de Bellavista per dues targetes grogues. A partir d'aquí el Palamós va saber aprofitar a la perfecció la superioritat numèrica i es va mostrar molt contundent de cara a porteria. Primer Makaay va marcar l'1-3 (82') i acte seguit Iván Garcia va tancar el marcador amb un golàs llunyà que va suposar el definitiu 1-4 (83'). Va ser el primer gol de l'atacant amb la samarreta del Palamós, club al qual va arribar el mes de desembre passat procedent del Farners (1a catalana). El conjunt dirigit per Joan Mármol jugarà el pròxim partit diumenge vinent contra el Terrassa al Municipal Palamós-Costa Brava (a partir de les cinc de la tarda).

GRANOLLERS1
PALAMÓS4

GRANOLLERS: Ortega, Aitor, Duran (Mora, 65'), Eloi, Font (Bellavista, 67'), Rugi, Pedro, Ramón, Bauli, Didí (Marcos, 85') i Riki. PALAMÓS: Bayona, Herrera, Ayala, Pastor, Subi, Matamala, Marçal Lladó (Moha, 60'), Narcís Barrera (David Torres, 83'), Ivan Garcia, Marc Medina (Makaay, 66') i Feixas. GOLS: 0-1 (7') Medina. 1-1 (37') Bauli. 1-2 (68') Barrera (68'). 1-3 (82') Makaay. 1-4 (83') Iván Garcia. ÀRBITRE: Molina Fernández. T.G.: als locals Duran, Font, Ramón, Riki i Bauli, i als visitants Barrera i Ayala. T.V.: per doble targeta groga al local Bellavista (75'). PÚBLIC: Uns 300 espectadors al Municipal de Granollers.

Hem estat molt superiors en els primers 25 minuts. Amb el 0-1 hem tingut prou ocasions per fer el 0-2 i, fins i tot, el 0-3

D'ESTRENA

La seva expulsió ens ha donat tranquil·litat per poder acabar de tancar el partit
Joan Mármol
entrenador del palamós
Iván Garcia va marcar el seu primer gol amb el Palamós

Tercera vegada que marquen quatre gols

El Palamós ahir va estar molt fi de cara a porteria i va marcar quatre gols per tercer cop aquest curs. Anteriorment, els de Joan Mármol també havien celebrat quatre dianes al camp del Manlleu (0-4) i a casa amb el Masnou (4-2). En contrapartida, el Palamós ha rebut quatre gols en quatre partits aquesta temporada, en tres derrotes a domicili –Muntanyesa-Palamós (4-1), Figueres-Palamós (4-0) i Santfeliuenc-Palamós (4-3)– i en una a casa –Palamós-Morell (1-4).