3a divisió FEF

Antonio Hidalgo és l'aposta per ressorgir

Canvi. El Granollers acomiada Albert Garcia i el rellevarà el de Canovelles, que debutarà com a tècnic després d'haver penjat les botes al novembre

La mala dinàmica que arrossega el Granollers, que ha guanyat només un dels últims deu partits –la resta els ha perdut–, ha dut el club vallesà a acomiadar el tècnic Albert Garcia i buscar un revulsiu. Es tracta de l'exfutbolista Antonio Hidalgo, que després de penjar les botes el mes de novembre passat –estava jugant al Cornellà–, iniciarà la seva primera experiència en una banqueta. El de Canovelles, que en el club del Baix Llobregat formava part de l'staff tècnic del juvenil A, farà els primers passos com a entrenador allà on es va iniciar com a futbolista. I és que abans de marxar a la Masia, Antonio Hidalgo va destacar a les categories de base del Granollers.

El gran objectiu amb què Antonio Hidalgo arriba a la banqueta del club vallesà és eludir el descens, després que la mala dinàmica que arrossega l'equip, llastrat per les lesions i la falta d'experiència en la categoria. I és que, després d'un inici prometedor, el conjunt dirigit fins al cap de setmana passat per Albert Garcia, s'ha anat desinflant i ara mateix ocupa la dissetena posició, amb 4 punts de marge respecte a la zona de descens, marcada pel Rubí. Val a dir, això sí, que la compromesa situació que de l'Olot i la Pobla de Mafumet a segona B, fa que sigui aconsellable eludir també la dissetena i la setzena plaça, ja que hi podrien haver descensos compensats.

La contractació d'Hidalgo, en tot cas, assegura al Granollers l'arribada d'algú amb experiència com a jugador en el futbol professional. I és que el de Canovelles és el tercer futbolista que més partits ha jugat a segona divisió A (412), superat tan sols per Quique Martín i Nino.

LES XIFRES

3
punts dels últims 30
ha sumat el Granollers: nou derrotes i un triomf en les darreres deu jornades.
4
punts de marge
respecte a la zona de descens directe, marcada pel Rubí, té el conjunt vallesà.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)