Una remuntada gegantina

Handbol. El Bordils capgira un 13-18 en la segona part en el retorn de la lliga contra un rival directe i encarrila la permanència una temporada més en la divisió de plata

El Bordils va fer un pas de gegant per mantenir-se en la divisió de plata per tercera temporada consecutiva amb una victòria molt meritòria contra l'Alcobendas, un equip que no només va plantar cara sinó que va semblar tenir el partit coll avall ben entrada la segona part (13-18). Els jugadors de casa no es van deixar anar fins als últims quinze minuts, quan Pau Campos va ordenar un canvi de defensa i l'equip, finalment, va poder córrer al contraatac. En els primers minuts res feia pensar que el partit es complicaria de forma extrema en la segona part. Els jugadors de casa, després de la llarga aturada, van sortir molt connectats i ràpidament es van avançar 5-2 contra un rival que, de fet, s'hi jugava poca cosa. A partir de llavors va arribar la gran apagada al Blanc-i-verd. El Bordils va quedar clavat en atac, incapaç de trobar forats en el mur visitant i només en algunes accions puntuals va poder evitar un desastre més gran abans del descans (10-13). La segona part va començar igual o pitjor. Els madrilenys anaven fent la seva i van aconseguir, fins i tot, apaivagar els ànims de l'afició local distanciant-se de cinc gols contra un equip que dubtava fins i tot a l'hora de llançar els penals –tres errors seguits–. L'entrada de Sergi Mach va canviar l'escenari. El jove central no només va començar a moure la pilota amb més dinamisme en atac sinó que es va situar d'avançat en una nova defensa 5-1 i finalment l'Alcobendas va començar a tenir problemes seriosos. Amb 19-19 va començar un altre partit. El Bordils va oblidar-se dels minuts anteriors, va córrer i finalment en el quart penal de la nit David Masó va agafar la pilota i va foradar la porteria rival sense contemplacions. Amb el 24-21 d'Ignasi Moreno, excel·lent en els millors minuts de l'equip, l'Alcobendas ja no va tenir capacitat de reacció. Matemàticament ningú pot celebrar encara res, però l'equip fa números i sap ara que amb un o dos punts més ja estan salvats.