Antonio Hidalgo s'estrena amb una victòria important

El 3-2, al final. Bauli (82') va donar els tres punts al Granollers contra un rival directe

SANTFELIUENC2
GRANOLLERS3

GRANOLLERS: Ortega, Torres, Duran, Bellavista, Valls, Zamorano, Didi (Pedro Bilbao, 52'), Héctor, Cano, Riki (Àlex Gil, 76') i Ferran Vila (Bauli, 81'). SANTFELIUENC: Santi, Mata (Víctor, 62'), Ortiz, Pere, Alberto, Joserra (Edgar, 73'), Maldo (Guille, 73'), Bolaños, Toro, Tena i Pacheco. GOLS: 0-1 (11') Toro. 1-1 (31') Cano. 2-1 (51') Didi. 2-2 (74') Guille. 3-2 (82') Bauli. ÀRBITRE: Sergio Guijarro. T.G.: Didi, Zamorano i Duran; Pere. COMENTARI: Antonio Hidalgo es va estrenar com a entrenador del Granollers amb una victòria important contra un rival directe a la zona baixa, el Santfeliuenc. Bauli, un minut després d'entrar al camp, va fer el gol del triomf dels vallesans en la recta final (82'). El Santfeliuenc va començar dominant i va trobar el premi amb el gol de Toro. De seguida, però, el Granollers va assumir més responsabilitats fins que va empatar, gràcies una centrada de Duran, prolongada per Didi i rematada per Cano. En la segona part, una jugada per la dreta de Ferran Vila va ser completada per Didi amb el segon gol dels locals. En l'acció, Didi es va fer mal i va ser substituït per Pedro Bilbao, que va dotar de més velocitat el Granollers. Tot i això, Guille, que també va donar més profunditat al Santfeliuenc, va empatar. Hidalgo se la va jugar posant un punta, Bauli, per un extrem, Vila, i li va sortir bé, ja que Bauli va marcar de seguida, després d'una bona jugada de Bilbao.