El Granollers es complica la vida contra el líder

Perill. Els vallesans tornen a fallar i cauen en llocs de risc pels descensos compensats

EL PRAT1
GRANOLLERS1

GRANOLLERS: Ortega, Sergi Valls, Suárez, Bellavista, Font, Zamorano, Ferran Vila (Bauli, 80'), Héctor (Mora, 80'), Cano, Gil i Riki (Bilbao, 80'). EL PRAT: Toni, Eric, Aitor Lario (Charly Ruiz, 62'), Rovira, Fede Bessone (Alfonso, 83'), Putxi, Collado (Elhadji, 66'), Jaime, Jordi Sánchez, Ion i del Moral. GOLS: 1-0 (54') Font. 1-1 (80') Ion Vázquez. ÀRBITRE: Gómez Meneses. T.G.: als locals Ramon Suárez, Eloi Zamorano, Riki, Cano i Bilbao; als visitants Jaime i Ion Vázquez. PÚBLIC: Uns 300 espectadors al municipal del Carrer Girona. COMENTARI: Sense que els pugui afectar el descens directe, el Granollers encara pot tenir dificultats per mantenir la categoria per culpa dels descensos compensats. Ahir va empatar contra el Prat a casa per un gol de Ion Vázquez a deu minuts del final quan tenia el partit ben encaminat amb la diana de Font. Després d'una primera part molt travada, els d'Antonio Hidalgo es van avançar gràcies a un gol del lateral Font arribant des del darrere gràcies a l'assistència d'Àlex Gil. A partir d'aquí, el partit es va revolucionar i el Prat va començar a crear perill fins que una centrada des de la dreta la va aprofitar Ion Vázquez per establir l'empat. El Granollers va tenir l'ocasió per fer el gol de la victòria en un tres contra el porter, però Àlex Gil va passar a un jugador en fora de joc quan ho tenia tot a favor.