3a divisió FEF

El Figueres confirma Chicho com a tècnic

Esperat. El club figuerenc va fer oficial ahir a la nit que Chicho, que ahir va jugar el seu últim partit, serà l'entrenador de l'equip la temporada que ve

Des que el Figueres va anunciar que el tècnic Edu Vílchez no continuaria a la banqueta la temporada que ve, la incògnita sobre qui seria el seu substitut havia planat fins ahir a Vilatenim. Finalment, el club va fer oficial que Chicho serà el tècnic la temporada que vinent.

Narcís Pèlach, Chicho, va disputar ahir mateix el seu últim partit com a jugador amb la samarreta de la Unió al camp de la Muntanyesa, però dimarts ja serà presentat a Vilatenim (a les 13 h) com a nou entrenador. Tot i la seva joventut, el central de 27 anys era el candidat més ben posicionat per ocupar la banqueta figuerenca, i representava l'aposta més esperada. D'aquesta manera, el club s'ha assegurat el que volia, i és que l'equip continuï amb la filosofia que Vílchez ha implantat en el darrer any i mig, perquè el central ha coincidit amb l'entrenador vallesà diverses temporades a Palamós i el darrer curs i mig a Figueres, fet que els ha dut a mantenir una bona relació professional i personal, i sobretot, compartir una mateixa visió i idea del joc.

A banda de l'aval de la seva relació amb Vílchez, el club ha confiat en Chicho després que el central hagi fet una extraordinària temporada dirigint el juvenil A del Figueres, que ha aconseguit el títol de preferent i l'ascens a lliga estatal, amb uns registres de 22 victòries, 6 empats i només 2 derrotes.

Amb la samarreta de la Unió, que ha defensat les dues últimes temporades, Chicho va ser un fix en l'onze i una peça fonamental en la consecució de la quarta plaça el curs passat, però aquesta temporada ha perdut protagonisme. El nou entrenador del Figueres ha disputat aquest curs un total de 1.813 minuts repartits en 27 partits –19 com a titular, l'últim ahir; i 8 des de la banqueta.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)