Llagostera

Minuts ben acumulats

Amistós. El Llagostera venç el Granollers (0-1) 24 hores després de perdre al Prat. Alsina continua barrejant jugadors del primer equip i del filial

El Llagostera va derrotar en la visita al municipal del carrer Girona el Granollers (0-1). El conjunt llagosterenc va seguir fidel a l'objectiu dels enfrontaments amistosos de pretemporada i, per mitjà del tècnic, Oriol Alsina, va continuar provant variants tàctiques damunt el terreny de joc. Amb una barreja de jugadors del primer equip i del filial, els gironins es van imposar a un equip menys rodat i de categoria inferior com el Granollers, que ho va intentar i, fins i tot, va arribar a posar contra les cordes els blaugrana. De fet, en el minut 7 Nico Ratti va aturar una pena màxima al local Ramon Suárez, el presagi del primer gol del Llagostera, que va arribar de les botes de Soufiane. El jugador del filial va engaltar un bon xut des de la frontal que va superar Fuentes (9'). Amb el gol, la intensitat del partit va disminuir. Els locals ho van intentar amb més cor que cap. En el minut 19 Ratti va haver d'intervenir de nou per aturar una rematada de Cañadillas i en el 41 una pujada a l'atac d'Erencia. Els d'Alsina tenien el control del matx i miraven de sorprendre l'esquena de la defensa rival amb passades a l'espai cap a Carlos Martínez, que buscava el moment per generar alguna bona ocasió. En la segona meitat, els canvis constants van aturar la progressió dels equips, tot i que va ser el Granollers qui va tenir les millors ocasions, les més clares: una centrada de Joshua, que Cano no va arribar a rematar (69'); un xut de Cañadillas, que Busquets va aturar (79'), i una altra arribada de Cano després d'una centrada per la banda de Font (86').

GRANOLLERS0
LLAGOSTERA1

GRANOLLERS: Iván Fuentes (Aaron, 66'), Mur (Valls, 60'), Erencia (Joel, 60'), Èric, Font, Suárez (Joshua, 60'), Corzo (Cañadillas, 16'), Germán (Vélez, 65'), Alejandro (Cano, 65'), Riki (Álex Español, 60') i Roland Garrós (Hèctor, 60'). LLAGOSTERA: Ratti (Busquets, 67'), Pol (Ferran, 67'), Maynau (Valentín, 61'), Pere (Carlos Cano, 61'), Samu (Zamorano, 45'), Barnils, Tarrenchs (Albarrán, 67'), De Val (Lucas, 67'), Soufiane (Robert Simón, 61'), Pablo Sánchez (Espuña, 45') i Carlos Martínez (Rubén, 61'). GOLS: 0-1 (9') Soufiane. ÀRBITRE: Mancera Antón. T.G.: al local Èric. T.V.: cap. PÚBLIC: Uns 300 espectadors.

Sense descans en una setmana molt atapeïda

El Llagostera afronta una de les setmanes més completes des que va començar els entrenaments de pretemporada. Els jugadors dirigits per Oriol Alsina no tindran cap dia de descans, dimecres faran una doble sessió preparatòria i tancaran el cap de setmana amb dos duels amistosos més al Palamós-Costa Brava. Dissabte contra l'Al-Wahda dels Emirats Àrabs (19 h) i diumenge contra el Palamós (21 h).