El Júpiter, segon semifinalista

Torneig d'Històrics. Els grisgrana es classifiquen per jugar dissabte contra el Vilafranca en un dia marcat per la falta de gol i per la passivitat del Gavà en el darrer duel del triangular

El Júpiter s'enfrontarà amb el Vilafranca en la primera semifinal dels Històrics després de superar la Muntanyesa i el Gavà en un triangular marcat per la falta de gols. En el darrer duel, la poca ambició per guanyar dels del Baix Llobregat va ser la nota negativa de la tarda. El derbi barceloní va obrir el grup 2, però el partit, lluny del que es podria imaginar, va ser força ensopit. De fet, per trobar la primera oportunitat, cal remuntar-se en el minut 37, quan Alberto Garcia va rematar desviat un servei de córner. Per la seva banda, els grisgrana van tenir la rèplica en un parell de contraatacs estèrils conduïts per Bauli. La Muntanyesa, perdedora en la tanda de penals, es va veure les cares amb el Gavà, en un duel que tampoc va millorar respecte al que es va viure en els anteriors 45 minuts. En aquest cas, però, tot just començar Montoro va tenir una oportunitat claríssima (3'), però a partir d'aquí, a mesura que van anar passant els minuts, el matx es va anar embrutant. I el partit va acabar com havia començat. Aleshores, una nova derrota de la Monta des dels onze metres va deixar eliminat al conjunt de Nou Barris; el Gavà i el Júpiter, doncs, s'ho jugaven tot en el darrer matx. I aquí, per fi, van arribar els gols. En el minut 3, Ao va tenir la primera, i a partir d'aquí el partit es va animar. En la primera aproximació blaugrana, Niko Kata va obrir la llauna en rematar una centrada lateral (24'), però a partir del gol, i amb el cap en altres competicions, el Gavà es va relaxar, fet que va aprofitar el Júpiter per empatar. Tot i això, en una primera oportunitat claríssima, Eric Blasco va fallar sol davant el porter (39'); en la següent, però, Bauli va aprofitar la passivitat de la defensa rival i no va fallar (42'). I en la tanda, dos penals enviats als núvols de Boris i Héctor Camps van donar la classificació a l'històric Júpiter.

GAVÀ0
JÚPITER0
JÚPITER1
MUNTANYESA0
GAVÀ1
MUNTANYESA0

GAVÀ: Matías, Peque, Agustín, Cazorla, John Neeskens, Pla, Fernando, David Jiménez, Cristian, Sascha i Sarmi. MUNTANYESA: Fran, Santos, Segarra, Dowi (Pedro, 34'), Payan, Rubén (Dani Sánchez, 29'), Edu, Yeyo (Omar, 24'), Toni Pérez, Montoro i Alabau, GOLS: cap. ÀRBITRE: Castellet Julià. T.G.: a Fernando i Pla; i a Dowi, Rubén, Alabau i Dani. T.V.: a Fernando, per doble groga (25'). JÚPITER: Andrés, Adrià, Dani Prieto, Mateu, Lobo, Lee, Jacobo, Prat, Orellana, Ángel de la Torre i Bauli. MUNTANYESA: Iván, Dani, Dowi, Alberto Garcia, Santos, Rubén Giménez, Marc, Joel, Pau López, Montoro i Pedro. GOLS: cap. ÀRBITRE: Álvarez Ubric. T.G.: cap. JÚPITER: Víctor, Mechi, Lee, Mateu (Dani Prieto, 30'), Adrià (Prat, 42'), Marcos, Miquel, Ferran Vila, Pau Darbra (Bauli, 42'), Ao i Eric Blasco. GAVÀ: Craviotto, Joel, Agustín (Héctor Camps, 28'), Alan, Jordi, John Neeskens (Peque, 28'), Mario, Diego, Cristian Herrera (Sarmi, 28'), Niko Kata i Boris. GOLS: 0-1 (22') Niko. 1-1 (43') Bauli. ÀRBITRE: Ceacero Solana. T.G.: cap.