2a divisió FEF

Futbol

Torneig d'Històrics

Amb un gol n'hi ha prou

Torneig d'Històrics. El Badalona, superior als seus rivals, és el tercer semifinalista del torneig gràcies a una solitària diana de Marcel Serramitja

En una altra jornada marcada per l'absència de gols –tot i les set dianes de dilluns–, el Badalona en va fer prou amb una victòria per la mínima contra el Castelldefels per qualificar-se per a les semifinals. Allà s'enfrontarà amb un rival que ha de sortir en el triangular d'avui, l'últim de la fase de grups.

Tot i el 0-0, la intensitat i les imprecisions van marcar un partit prou entretingut, malgrat la manca d'ocasions. Després d'uns primers compassos sense un dominador clar, en què cap dels dos equips aconseguia encadenar dues passades seguides, el Sant Andreu, amb un equip molt jove, va aconseguir el control del partit. Les arribades, però, es van limitar a dos llançaments de falta de Juanan i Joel, com a millors opcions.

Perdedor de la tanda de penals, el Castelldefels va ser el rival d'un Badalona que ràpidament va demostrar que està un nivell per sobre. Serramitja va avisar dos cops en els quatre primers minuts, i en la tercera que va tenir no va perdonar després d'una gran jugada col·lectiva (10'). A partir d'aquí, els escapulats van abaixar un xic el ritme, tot i que van tenir una altra opció claríssima a les botes de Nils (41'). Sergi, en el 31', i un parell de tímides aproximacions més, van ser l'únic bagatge ofensiu d'un Castelldefels massa tímid en atac. En el darrer partit, si bé els andreuencs necessitaven la victòria per passar, gairebé no van inquietar la porteria defensada per Brais. A l'altra banda, Toni Lao, Agudo i Moha, després d'una excel·lent jugada d'Agudo, van provar sort, però van topar amb Priego. Unes intervencions, però, que no van servir per a res perquè va ser el Badalona qui va aconseguir el bitllet per a les semifinals.

CASTELLDEFELS: Dani, Juanito, Javi Calvo, Marc, Toti, Ion, Patric, Miki, Òscar, Contreras i Jairo. SANT ANDREU: Priego, Carlos Garcia, Juanma, Méndez, Jandro, Pol, Joel, Makaay, Gurrea, Juanan i Jalal. GOLS: Cap. ÀRBITRE: López Jiménez. T.G.: a Miki i Javi Calvo, del Castelldefels.
Avui (grup 4)
18 h
Martinenc - Europa
19 h
Cornellà - perdedor
20 h
Guanyador - Cornellà
Dissabte
18 h
Vilafranca - Júpiter
20 h
Badalona - guany. 4
Diumenge
19 h
Final

SANT ANDREU0

SANT ANDREU: Priego, Carlos Garcia (Llamas, 31'), Méndez (Carroza, 19'), Jordi, Juanan, Jorge Muñoz, Joel (Pol, 19'), Makaay (Luismi, 19'), Gurrea (Max, 19'), Roca i Jalal. EQUIP: Brais, Bermúdez (Fran Grima, 23'), Aleix Coch, Parera, Mousa, Sergio Maestre, Toni Lao, Ivan Guzmán, Ivan Agudo, Moha i Eric (Serramitja, 23'). GOLS: Cap. ÀRBITRE: Calle Martínez. T.G.: Cap.
CASTELLDEFELS: Dani, Peñas, Dani, Jokin, Alegre, Ion (Héctor, 24'), Patric (Òscar, 24'), Isaac, Sergi, Nacho i Cervantes. BADALONA: Brais, Fran Grima, Parera, Enric Pi, Canelada, Bermúdez, Sergio Maestre (Toni Lao, 25'), Nils, Marcel Serramitja, Víctor Garcia i Eric Latorre. GOLS: 0-1 (10') Serramitja ÀRBITRE: Pedrol Vozmediano. T.G.: Cap.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)