Territorial

Futbol

Torneig d'Històrics

El Martinenc liquida dos gallets i es classifica

Torneig d'Històrics. L'equip amfitrió venç per la mínima l'Europa en el primer partit i, descansat, també ho aconsegueix contra el Cornellà en el segon

El Martinenc es va convertir ahir en el quart semifinalista i s'enfrontarà demà contra el Badalona. L'equip amfitrió va donar la sorpresa liquidant dos equips de categoria superior: en el primer, un gol de Lozano va deixar a la cuneta a l'Europa i en el tercer, el Cornellà va sucumbir amb una diana inicial en pròpia porteria.

L'Europa ho va intentar en el primer temps i va tenir diverses ocasions, com ara dos xuts de Civil –desviat amb tot a favor– i de Rita –aturat per Caleb–. Però quan els escapulats estaven millor, l'exeuropeista Lozano va castigar el pal del porter de Boison i va deixar la victòria a l'equip de casa que va tenir un partit de descans abans de jugar contra el Cornellà. Perquè el segon, entre escapulats i verds no va tenir gaire història. Ahmed va provar Boison en els primers minuts i, al final, l'excornellanenc Joel va tenir en un servei de falta directa l'opció de posar emoció al triangular. El servei del lateral el va treure la defensa sota els pals.

En pròpia porta

El tercer partit entre el Martinenc i el Cornellà va quedar marcat sobretot pel gol inicial de Carles, en pròpia porteria. A partir d'aquí, els de Jordi Roger, que tenien programat per diumenge el partit contra el Barça B de copa Catalunya, es van aplicar de valent i van pressionar la porteria de Fuentes sense èxit. Jaume, en un córner a dos minuts per al final, va tenir la més clara.

MARTINENC: Caleb; Márquez, Duran, Aleix Vall, Adrià Grau; Varese, Quiles, Hugo; Lozano, Antolínez i Estrada.. EUROPA: Boison; Martí, Alberto, Denis, Jordi Cano; Joel Coch, Rubi, Varona; Civil, Campoy i Abel Rita. GOLS: 1-0 (22') Lozano. ÀRBITRE: Fernández Morillo. T.G.: a Aleix Vall, Quiles, Estrada, del Martinenc, i a Tapia i Coch, de l'Europa.

MARTINENC1

EUROPA: Boison, Martí (Denis, 32'), Alberto, Joel Coch (Cano, 36'), Civil, Campoy (Varona, 6'), Abel Rita, Alex Cano, Joel Marín, Uri González i Javi Iglesias CORNELLÀ: Marcos, Óscar Sierra, Ricard, Edgar, Lulu, David Garcia, Jaume Batista, Pelegrín, Ahmed, Abraham i Alfons. GOLS: cap. ÀRBITRE: Montoro Ferreiro. T.G.: a Àlex Cano, de l'Europa.

EUROPA0

MARTINENC: Jordi Fuentes; Toshi, Kilian, Dani Amante, Vallejo, Raventós, Lobo, Chicho, Cristian, Carlos i Éric Lopes. CORNELLÀ: Chus, Pere, Borja, Ñoño, Gómez, Pep, Jaume, Gao, Xavi Puerto, Lucas i Carles. GOLS: 1-0 (3') Carles, en pròpia porteria. ÀRBITRE: Baron Ajenjo. T.G.: a Vallejo, del Martinenc.

Avui, jornada de descans

Per tal que cap equip jugui dos partits en dies consecutius, el Torneig d'Històrics s'atura avui en l'única jornada de descans des que el campionat va començar, dilluns passat. Així, demà dissabte es jugaran les semifinals entre el Vilafranca i el Júpiter (18 h) i el Badalona i el Martinenc (20 h). La final, doncs, quedarà per al diumenge (19h), en format de 90 minuts, igual que les dues semifinals.