Territorial

El Vilafranca, remuntant, i el Badalona, en els penals

Torneig d'Històrics. Els quadribarrats i els escapulats pateixen per derrotar els seus rivals, però es trobaran avui (19 h) en el partit pel títol

El Vilafranca i el Badalona se les hauran avui en la final del torneig d'Històrics després de derrotar el Júpiter i el Martinenc en dues semifinals igualades. El degà penedesenc va haver d'esperar fins al final per resoldre un partit en què va anar per darrere en el marcador durant 50 minuts, mentre que els de Manolo González van empatar en el minut 85 i es van emportar l'eliminatòria en la tanda de penals. El desenllaç, avui al Guinardó (19 h). De la Torre havia avançat el Júpiter molt d'hora creuant una pilota que li havia arribat al segon pal. El Júpiter tenia presa la mesura al partit fins que a mitjan segon temps, i amb tota l'artilleria del Vilafranca en el terreny de joc, va sucumbir en encaixar l'empat. El segon temps va ser per a l'equip d'Ivan Moreno, que va rematar la feina per mitjà del mateix golejador ja en el temps d'afegit. En la segona semifinal tots dos equips es van animar en el segon temps. El Badalona va respondre a les dianes del Martinenc, l'equip amfitrió, si bé l'última de Marcel Serramitja, mitjançant un rebot, es va fer esperar (85'). En la tanda de penals, el Badalona va estar immaculat i Morales i el travesser van ajudar els escapulats a obtenir la victòria.

BADALONA2 (4)
VILAFRANCA2
JÚPITER1
MARTINENC2 (2)

BADALONA: Brais; Pi, Parera, Aleix Coch, Canelada; Bermúdez, Nils, Lao; Erik, Agudo i Moha. També van jugar: Víctor, Morales, Grima, Sergio Maestre, Musa, Guzmán i Serramitja. MARTINENC: Caleb; Márquez, Aleix Vall, Duran, Grau; Varese, Hugo, Antolínez; Estrada, Raventós i Quiles. També van jugar: Fuentes, Kilian, Vallejo, Dani, Cristian, Chicho, Eric, Carlos, i Toshi. GOLS: 0-1 (50') Raventós. 1-1 (57') Maestre. 1-2 (65') Chicho. 2-2 (85') Serramitja. ÀRBITRE: Díaz Díaz. T.G.: Musa i Parera, del Badalona, T.V.: Al tècnic del Badalona, Manolo González. VILAFRANCA: Kilian; Boronat, Guti, Fonta, Arnau; Guzmán, Oscar, Adri; Bernat, Boira i Fariñas. També van jugar: Ramos, Via, Castillo, Duran, Medina, Josu, Oribe, Triguero i Jaume Jordi. JÚPITER: Victor; Escribano, Lobo, Prieto, Mateu; Lee, Vives, Prat; Pau, Eric i De la Torre. També van jugar: Andrés, Jacobo, Vila, Bauli, Marcos, Orellana i Miquel. GOLS: 0-1 (9') De la Torre. 1-1 (61') Oribe. 2-1 (91') Oribe. ÀRBITRE: Carballo Vázquez. T.G.: Lobo, del Júpiter.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)