3a divisió FEF

La Unió, en la segona part

Amistós. La vigília de rebre l'Olot en la copa Catalunya, el Figueres resol a partir del minut 45 l'amistós contra el Marca de l'Ham (0-3)

MARCA HAM0
FIGUERES3

MARCA DE L'HAM: Luque, Patrick, Jordan, Tijera, Mabil, Brian, Andrés, Jesús, Enrique, Capel i Fernando. (Nahuel, Adrián, Víctor, Orós, Ruedas i Mahamadou.) FIGUERES: Bartrina, Marcos, Ian Vila, Cunill, Albert, Pitu, Pedro, Venzal, Adrià, Torque i Turón. (Valerós, Quimo, Marçal, Enric Genís, Gerard Mercader, Maik i Moha.) GOLS: 0-1 (50') Enric Genís. 0-2 (62') Gerard Mercader. 0-3 (75') Gerard Mercader. ÀRBITRE: Hicham Bouznakarri. Targetes grogues: Adrián, Albert Genís, Sergio Casanova i Marcos. PÚBLIC: Uns 200 espectadors. COMENTARI: El Figueres, que aquesta tarda rep l'Olot a Vilatenim en la segona eliminatòria de la copa Catalunya, va jugar ahir un altre partit de preparació, al camp del Marca de l'Ham. El conjunt que prepara Chicho Pèlach continua acumulant molta càrrega de treball, després d'haver jugat dijous el torneig de l'Estany, i ahir va haver d'esperar a la segona meitat per resoldre l'amistós figuerenc, després d'arribar al descans sense que el resultat s'hagués mogut. Poc després, Enric Genís va obrir la llauna per a la Unió (52'). Els visitants van ampliar l'avantatge gràcies a Gerard Mercader, que va estar inspirat i va marcar el 0-2 (62') i el 0-3 (75').
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)