Territorial

futbol català

Torneig d'Històrics

El Vilafranca remunta i ja és històric

Torneig d'Històrics. El degà penedesenc s'imposa en la tanda de penals després d'igualar un 0-2 en la segona part

El Vilafranca es va estrenar com a campió dels Històrics després d'igualar un 0-2 en contra i imposar-se en la tanda de penals. El Badalona va ser àmpliament dominador en el primer temps, però no va saber mantenir l'avantatge. No havien passat ni vint minuts quan Guzmán i Musa ja van avisar amb sengles ocasions. Però a la tercera, els escapulats ja no van perdonar: Víctor Garcia, al contraatac, va aconseguir batre Miguel Ramos (26'). I amb els del Penedès groguis, els de Manolo González van fer el segon: Serramitja es va desfer del seu marcador i va fer el 0-2 amb un xut creuat. Fins i tot Musa hauria pogut fer el tercer en el darrer minut. A la represa, i amb un Vilafranca amb un onze gairebé nou, el guió va canviar. Els del Penedès van aconseguir portar el joc a camp rival, i quan just s'acabava de complir el quart d'hora de la segona part, Triguero va fer l'1-2 en rematar una centrada d'Oribe. El gol va esperonar els d'Ivan Moreno, que veien com el seu rival no aconseguia amenaçar. I així, després d'un parell de bones ocasions, Medina es va anticipar a la sortida de Brais per fer l'empat en el 90', que va acabar sent clau perquè els quadribarrats s'enduguessin en la tanda de penals, gràcies a un error de Maestre, el seu primer Històrics.

VILAFRANCA2 (5)
BADALONA2 (4)

VILAFRANCA: Miguel Ramos (Kilian, 46'), Boronat (Duran, 46'), Fonta, Arnau (Oriol, 89'), Via (Castillo, 46'), Guzmán (Juame, 89'), Adri (Medina, 46'), Boira (Oribe, 46'), Òscar Hernando (Guti, 46'), Oriol Gallego (Josu, 46') i Boira (Santi Triguero, 46'). BADALONA: Brais, Fran Grima, Aleix Coch, Adrià Parera, Enric Pi (Nils, 61'), Sergio Maestre, Toni Lao (Bermúdez, 91'), Musa, Ivan Guzmán (Rubén Canelada, 79'), Víctor Garcia (Ivan Agudo, 61') i Marcel Serramitja (Erik Latorre, 79'). GOLS: 0-1 (26') Víctor Garcia. 0-2 (31') Marcel Serramitja. 1-2 (56') Santi Triguero. 2-2 (90') Medina. ÀRBITRE: Garcia Fuster. TG: a Fonta i Medina, del Vilafranca; i a Rubén Canelada, Sergio Maestre i Nils, del Badalona.

Veig els jugadors compromesos i amb ganes de competir i així ho hem demostrat fins ara
Ivan Moreno
entrenador del Vilafranca
El resultat és injust perquè hauríem pogut sentenciar el partit en la primera meitat