Barça

Francesc Rebled

Advocat

“La patata calenta la té Hisenda”

LA FRASE

Hi ha un certificat conforme ha pagat a Hisenda i també ha transcendit un entramat societari que assenyalaria el contrari

L'advocat gironí Francesc Rebled, a més d'haver estat president del Girona CF, és una veu autoritzada per parlar de dret esportiu.

Quina opinió té del suposat frau de Cristiano Ronaldo?
Segons l'Agència Tributària, el portuguès està al corrent de pagament pel que fa a les seves obligacions a Espanya.
El problema són els drets d'imatge...
Com sempre. Cal veure si l'estructura fiscal i societària que té muntada fora d'Espanya es pot considerar fraudulenta o sancionable. Dependrà de l'Agència Tributària que no hi hagi cap sanció, que hi hagi una sanció administrativa o que tingui unes connotacions penals.
La fiscalia pot entrar d'ofici en el cas?
Sí. Entenc que Hisenda farà una investigació i, a partir d'aquí, pot passar la seva actuació a la fiscalia. La patata calenta la té l'Agència Tributària perquè, d'una banda, hi ha un certificat conforme Cristiano està al corrent de pagament i, de l'altra, ha transcendit un entramat societari que assenyalaria que no ha tributat tot el que hauria d'haver tributat.
El cas de Messi li sembla similar al de Cristiano?
Sí, hi podria haver moltes semblances, però cal saber molt més. Cal ser prudents. Però a primera vista, fa la impressió que sí.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)