Barça

El Barça, tranquil amb la continuïtat de Neymar

Rumors. Jordi Mestre va assegurar “al 200%” que el davanter brasiler no es mourà del club aquest estiu davant la proliferació d’informacions que ja situen el jugador brasiler al PSG

El Barça dona per descomptat que Neymar continuarà vestint la samarreta del Barça el curs vinent i resta credibilitat a les informacions que situen el davanter brasiler al PSG aquest mateix estiu. En aquest context, el canal brasiler Esporte Interativo va ser qui va anar més lluny en publicar ahir que Neymar ja hauria acceptat una oferta del club parisenc, que estaria disposat a pagar els 222 milions establerts en la clàusula de rescissió del jugador, que té contracte amb el Barça fins al juny del 2021. El mitjà, que remetia la informació al corresponsal Marcelo Bechler, hi afegia que l’anunci del fitxatge es faria en un parell de setmanes i fins i tot completava la informació amb una imatge del crac brasiler vestit ja amb la samarreta del PSG.

En contrast amb aquesta informació, Jordi Mestre, vicepresident esportiu del club blaugrana, va ser taxatiu a l’hora d’assegurar “al 200%” la continuïtat de Neymar per a la nova temporada. Una afirmació que va fer al matí durant la roda de premsa de presentació de Pep Segura com a mànager de l’àrea de futbol del club. A la tarda, i quan nombrosos mitjans ja s’havien fet ressò de la informació d’Esporte Interativo, Jordi Cardoner, vicepresident primer del Barça, va reiterar les paraules de Mestre. “Ha assegurat al 200% que Neymar es quedarà al Barça i em remeto al seu comentari. No especularem. Neymar és i serà jugador del Barça.” Cal recordar que dilluns, Robert Fernández, secretari tècnic del primer equip, també va dir que “cap club pagarà la clàusula de Neymar”.

També restava credibilitat als rumors sobre l’arribada de Neymar a París aquest estiu L’Equipe, que citava fonts del mateix PSG. El prestigiós diari indicava que al club parisenc encara cou com el jugador va utilitzar les converses que van mantenir l’estiu passat per millorar el posterior acord de renovació amb el Barça.

Pel que fa a Neymar, aprofitava el dia lliure que va tenir ahir la plantilla per descansar a Formentera, acompanyat d’amics i també del seu pare i representant. A pesar del rebombori pels rumors sobre el seu futur, va arribar ahir al vespre sense que es pronunciés al respecte a les xarxes socials. Avui ja ha d’estar a Barcelona per unir-se a l’expedició blaugrana que volarà cap als Estats Units per iniciar la gira americana.

MÉS REBOMBORI

Segons ‘Esporte Interativo’, Neymar ja hauria acceptat una oferta del PSG

JORDI CARDONER

“Em remeto al comentari de Mestre. Neymar és i serà jugador del Barça”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)