Barça

Retorn als entrenaments sense Leo Messi

Sessió. En espera de l’arribada dels internacionals, Valverde va dirigir ahir el primer entrenament de la setmana. Dissabte, el Barça visitarà Butarque

Després d’uns dies de descans, la plantilla del FC Barcelona va tornar ahir a la tarda a l’activitat. Ernesto Valverde va dirigir la sessió al Camp Tito Vilanova, en un entrenament que va comptar amb la presència de tots els disponibles que no han tingut compromisos internacionals amb les seves seleccions aquests dies. Gerard Deulofeu, Paco Alcácer, Denis Suárez i Aleix Vidal van ser alguns dels noms propis d’una sessió en què també van participar els futbolistes del Barça B Carles Aleñá i José Arnaiz.

Luis Suárez, que va ser alliberat de viatjar amb l’Uruguai per recuperar-se del quist al genoll, i Arda Turan, que encara no ha debutat aquesta temporada, també van fer acte de presència a la ciutat esportiva i continuen amb la seva posada a punt.

Qui no va passar per les instal·lacions blaugrana va ser Leo Messi. L’argentí, alliberat per Sampaoli del segon partit amb l’albiceleste (avui, 17.30 h, a Krasnodar contra Nigèria), ja és a Barcelona des de fa un parell de dies, però ahir va tenir descans, amb permís del club. De fet, va transcendir una imatge en les xarxes socials del mateix Leo jugant amb el seu fill gran, Thiago, a un videojoc de futbol a casa.

L’equip es tornarà a exercitar avui.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)