Barça

Ter Stegen torna a ser clau amb empat en el marcador

Decisiu. El porter alemany, que només ha encaixat set gols en la lliga, va fer una aturada de gran nivell en una rematada de Soriano quan el marcador a Vila-real encara no s’havia mogut

Ter Stegen, Messi i nou més. Així de clar. Ara mateix en el Barça només hi ha dos jugadors imprescindibles per la seva capacitat de ser decisius sobre el camp. L’argentí, pels seus gols, assistències i per com organitza els atacs, i l’alemany per les seves aturades impossibles que acaben donant punts que a la llarga seran imprescindibles en el desenllaç de la lliga. Ahir a l’estadi de La Ceràmica va tornar a ser clau per evitar que el Vila-real s’avancés al quart d’hora amb una aturada felina a un xut enverinat de Soriano després d’una centrada de Mario Gaspar des de la dreta.

L’aturada tenia una dificultat extrema perquè la rematada de primeres va botar a la gespa i es va alçar gairebé fins a l’altura de l’escaire. Però Ter Stegen va respondre meravellosament amb una aturada providencial. Aquesta temporada, l’alemany està a un nivell altíssim i amb les seves aturades ha evitat que en molts partits el rival s’avancés en el marcador. Les seves actuacions són un factor decisiu pel qual el Barça de Valverde s’està mostrant tan sòlid i està encaixant tan pocs gols aquesta temporada. En la lliga només han encaixat set gols en quinze partits i han superat la primera fase de la Champions encaixant-ne només un, l’únic equip amb un registre així.

La poca feina que va tenir contra el Vila-real va solucionar-la amb escreix. Els de Calleja amb prou feines li van generar perill, només Soriano el va fer tornar a intervenir en una rematada forçada en el minut 25. Abans del descans Ter Stegen també va estar fi en interceptar una bona centrada de Jaume Costa des de l’esquerra.

En el segon temps, el Vila-real tampoc el va inquietar gaire: el xut més perillós va ser un de Trigueros de lluny, que l’alemany va resoldre amb una gran estirada. Amb les d’ahir, són 39 aturades de 46 xuts a porteria, unes estadístiques que expliquen per què el Barça lidera la classificació de la lliga i és l’equip menys golejat.

LA DADA

39
aturades
ja ha fet Ter Stegen en els 46 xuts que li han fet aquesta temporada
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)