Barça

El club ajuda i demana tot el suport per a André Gomes

Reunió de la junta. Josep Vives assegura que tant l’entitat com el futbolista actuen per superar la situació i demana a l’afició que li faci costat malgrat que no coarta el dret de xiular

La confessió d’André Gomes que no passa per un bon moment emocional pel seu rendiment esportiu va centrar bona part de la conferència de premsa de Josep Vives després de la reunió de la junta directiva. El portaveu del club va admetre que la problemàtica amb el futbolista portuguès ve de lluny, no fruit dels xiulets que va rebre contra l’Atlético. “Estem a la seva disposició. Tota la comprensió i confiança. Són declaracions sinceres, que ens parlen d’una situació que viu. Estem actuant i el jugador també. Volem que tothom li doni suport pel seu bé i pel de la institució”, va afirmar. Vives va insistir que no és l’únic futbolista al qual donen suport en qualsevol tipus de situació i es va mostrar comprensiu amb la reacció de Valverde, que va censurar l’actitud del públic. En qualsevol cas, va assegurar que no diran mai al públic què ha de fer. “El públic és sobirà i nosaltres sempre hem defensat la llibertat d’expressió. André Gomes té un compromís ferm amb el club. Vol sortir d’aquesta situació. Demanem a l’afició que doni suport als jugadors. A la nostra gent, no li demanarem que no s’expressi amb llibertat.” El portaveu del Barça també va explicar que en el cas d’Arthur s’ha tancat una opció per fitxar-lo i va negar que oficialment Neymar s’hagi posat en contacte amb l’entitat per explorar un possible retorn.

En la reunió de la junta es va parlar del futur repartiment de les entrades per a la final de la copa del Rei. La setmana vinent començarà el procés per als socis i un cop tancat el procés de sol·licituds, en cas que la demanda superi les entrades disponibles, es farà un sorteig davant notari. La recollida de les entrades es farà a destinació, és a dir, a Madrid, el divendres dia 20 i el dissabte 21 d’abril, i seran nominals per tal d’evitar la revenda fraudulenta de les entrades i de garantir que les entrades disponibles siguin íntegrament per a ús dels col·lectius socials del club. Existeix, però, la possibilitat per als socis guanyadors de cedir l’entrada a un altre soci, omplint un formulari disponible en el web del Barça. Vives també va comentar que han fet arribar als candidats a la federació espanyola algunes propostes, entre les quals hi ha la de tornar a jugar algunes eliminatòries de la copa del Rei a partit únic. “Això quedarà en mans de la futura junta de la federació espanyola de futbol. L’hem posada sobre la taula algun cop.”

Finalment, sobre la possibilitat de cedir el Camp Nou per al partit de Catalunya contra l’Argentina, va dir que unes obres a l’estadi limiten molt les opcions.

Altres acords de la reunió

La junta directiva va aprovar la proposta de renovació de l’acord entre el FC Barcelona i el Xangai Pudong Development Bank per dues temporades més, fins al juny de l’any 2020. La directiva també ha convidat els responsables de l’Agrupació Barça Jugadors (ABJ), encapçalada pel seu president, Ramon Alfonseda, i el seu director gerent, Lluís Ortiz de Zevallos, a presentar l’informe de gestió corresponent a l’exercici 2017. També es va felicitar pel gran èxit de la jornada ‘És futbol i és femení’ de la setmana passada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)