Barça

Samper rep l’alta i participa en el primer entrenament

Barça. El migcampista ha treballat amb la resta del grup en l’estrena de la pretemporada, a la ciutat esportiva

La millor notícia del primer entrenament de la pretemporada del FC Barcelona ha estat l’alta mèdica que ha rebut Sergi Samper. Sis mesos després de ser intervingut a Barcelona d’una fractura al mal·lèol peroneal i de la ruptura del lligament lateral intern del turmell esquerre, que va patir jugant amb la UD Las Palmas, el 6 de gener, contra l’Eibar, el migcampista ha tornat a la feina. Ho ha fet en una sessió d’entrenament matinal, a la ciutat esportiva de Sant Joan Despí, en la qual Ernesto Valverde ha comptat amb els 14 jugadors disponibles en la plantilla blaugrana, cap d’ells mundialistes.

Després que ahir se sotmetessin a diferents proves físiques i mèdiques, Cillessen, Ortolá, Semedo, Denis Suárez, Alcácer, Digne, Sergi Roberto, André Gomes, Aleix Vidal, Rafinha, Samper, Douglas, Munir i Marlon han treballat en la primera sessió del curs. L’única absència ha estat la de Carles Aleñá, que es va trencar el tendó del bíceps femoral de la cuixa dreta i va haver de ser intervingut a Hèlsinki (Finlàndia) a principi de juny. Aquesta tarda tindrà lloc un segon entrenament per completar la primera doble sessió de la pretemporada.

Per a la doble sessió de demà s’espera que Arthur Melo comenci a treballar amb el grup. La resta d’integrants de la primera plantilla del FC Barcelona, que han participat en el Mundial de Rússia 2018, tornaran als entrenaments a la tornada de la gira americana, el 6 d’agost.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)