Barça

Lenglet ja llueix l’escut del Barça

Barça. El central francès ja ha arribat a Barcelona després que el Barça hagi pagat la clàusula de 35,9 milions d’euros al Sevilla; demà serà presentat al Camp Nou

Clément Lenglet ja és a Barcelona i ha passat per les instal·lacions del FC Barcelona per posar per primer cop com a nou jugador blaugrana. La tradicional fotografia davant les oficines del club han estat substituïda, aquest cop, per una sessió de fotos a la botiga del Barça que hi ha a les instal·lacions del Camp Nou, i que han servit per veure el francès lluint l’escut de l’entitat catalana per primer cop. Lenglet serà presentat demà després que el Barça hagi anunciat aquest migdia que ha fet efectiu el pagament de la clàusula de rescissió del jugador, de 35,9 milions d’euros, que ha quedat desvinculat així de la disciplina del Sevilla. El jugador signarà contracte amb el Barça per a les pròximes cinc temporades, fins al 30 de juny del 2023, amb una clàusula de rescissió de 300 milions d’euros.

Demà, Clément Lenglet signarà el seu contracte a les 12.15 hores a la llotja presidencial del Camp Nou, després trepitjarà la gespa, on es farà les primeres fotos amb la samarreta del Barça, i posteriorment, a les 14.15 hores, oferirà la seva roda de premsa de presentació a l’Auditori 1899.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)