Barça

Yerry Mina ja no descarta marxar

Mercat. El central colombià admet que ha viscut moments “difícils i tristos” per la seva suplència al Barça i, tot i que assegura que és feliç vestint de blaugrana, obre la porta a una sortida: “Vull un equip on estigui tranquil i tingui minuts”

Tot i que Valverde va demostrar amb fets durant l’últim mig curs que no compta amb ell i que l’arribada de Lenglet ja es donava per feta des de feia setmanes, Yerry Mina sempre havia manifestat que el seu objectiu era triomfar al Barça i que no preveia la possibilitat de marxar aquest estiu. Ahir, però, el central colombià, en una roda de premsa al seu país, ja no va descartar abandonar el conjunt blaugrana, tot i que insisteix que se sent a gust a Barcelona: “Jo sempre tractaré de fer-ho tan bé com pugui, per a mi i per a l’equip, i espero fer-ho de la millor manera on em toqui, tant si és al Barça com si em toca marxar. Però de moment soc feliç al Barça”. Això sí, va deixar clar que vol “un equip on estigui tranquil i tingui minuts”. El central blaugrana va continuar sincerant-se i també va admetre que no ha viscut uns primers mesos fàcils com a blaugrana a causa del seu escàs protagonisme: “Quan no anava ni a la banqueta i no tenia possibilitats, començava a entrenar-me sol a casa. És difícil veure els companys i mirar els partits per televisió. Van ser moments complicats i tristos que no desitjo a cap jugador.” Fitxat per 11,8 milions d’euros al mes de gener, la intenció inicial del Barça era cedir-lo, però amb el gran mundial que ha fet no es descarta vendre’l amb opció de recompra si arriba una gran oferta.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)