Barça

Malcom ja està amb els seus nous companys

Gira 2018. El brasiler ha arribat a Portland i serà presentat avui a la seu de Nike

El tercer fitxatge del Barça, el brasiler Malcom, ja està a Portland amb els seus nous companys. Després de catorze hores de vol, amb escala a Nova York, l’extrem ha arribat a l’hotel Dossier molt cansat, però il·lusionat i amb ganes de posar-se a les ordres d’Ernesto Valverde. L’extrem ha arribat passades les 9 de la nit a Portland, les 6 del matí a Barcelona.

Ràpidament ha marxat a descansar perquè li espera un dijous molt intens. Malcom serà presentat a les dotze del migdia, les nou de la nit a Barcelona, en les instal·lacions de Nike a Beaverton. Ho farà en companyia del vicepresident esportiu, Jordi Mestre, i el secretari tècnic, Eric Abidal. Poc abans, haurà signat el seu nou contracte com a jugador del Barça en presència del president, Josep Maria Bartomeu. Hores més tard viatjarà amb l’equip cap a Los Ángeles i està per veure si participa de l’entrenament que faran els homes d’Ernesto Valverde a Beaverton.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)