Barça

Confirmat: supercopa amb VAR

Estrena. La final de diumenge a Tànger entre el Barça i el Sevilla serà el primer cop en què s’aplicarà el videoarbitratge en un partit oficial de competició espanyola. L’àrbitre assistent de vídeo serà Gil Manzano i arbitrarà Del Cerro Grande

Luis Rubiales ja ho havia donat aquest dimarts gairebé per fet i ahir la RFEF ho va confirmar: la supercopa d’Espanya, que enfrontarà aquest diumenge el Barça i el Sevilla a Tànger, es jugarà amb VAR (video assistant refree). Serà el primer cop, doncs, que s’utilitzi el videoarbitratge en un partit oficial de competició espanyola, després que s’ha rebut ja l’aprovació de la International Football Association Board (IFAB) i que s’ha comprovat també la viabilitat de les especificacions tècniques que requereix el VAR a l’estadi Ibn Batuta de Tànger, on demà s’acabaran de realitzar les últimes proves. D’aquesta manera, i després del que s’ha vist en el mundial, la supercopa serà també una bona ocasió per comprovar el funcionament del VAR amb vista a aquesta temporada, en què també s’utilitzarà en els partits de primera divisió. En la copa, en canvi, no està previst.

Àrbitres designats

Ja es coneixia que l’àrbitre madrileny Del Cerro Grande seria l’encarregat d’arbitrar la supercopa d’Espanya –ja va xiular la final de la copa del Rei de fa dos anys, entre el Barça i el Sevilla, amb triomf blaugrana en la pròrroga– i ahir es va conèixer que l’àrbitre assistent de vídeo serà l’extremeny Gil Manzano, que com a assistent del VAR tindrà Nevado González.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)