Barça

Ter Stegen

Porter del Barça

“És important guanyar aquests trofeus”

Ter Stegen va ser un dels protagonistes del partit amb el penal que va aturar en l’últim minut i que ell mateix havia provocat. Un penal estrany, perquè era impossible que desaparegués quan el seu excompany Aleix Vidal li va caure a sobre. El porter alemany el va aturar i va permetre que el seu equip s’endugués el primer títol de la temporada. “Estic feliç per haver guanyat aquest títol. És important guanyar aquests trofeus. S’han de saber guanyar i estem molt contents amb la victòria d’avui”, va afirmar l’alemany després del partit. Sobre la jugada del penal, Ter Stegen va assegurar: “No em puc moure del lloc”, malgrat que sí que va admetre que la pena màxima va existir. Això sí, quan el va aturar va pronunciar una frase que resumia el seu sentiment en aquell moment. “A prendre pel c...” Ter Stegen també va ser clau amb una aturada a Sarabia que hauria permès al Sevilla tornar-se a avançar.

Bartomeu, molt content

El president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, estava molt satisfet amb el primer títol de la temporada. “Aquests partits costen, però l’equip ha jugat bé. El Sevilla estava més rodat. Content per l’equip i l’entrenador. Els jugadors tenen ambició.” Bartomeu també va tenir paraules d’elogi per a un dels protagonistes del partit, el porter Ter Stegen: “És un gran porter i, avui, ho ha tornat a demostrar.” El president blaugrana estava molt satisfet perquè, tret de Malcom, els altres fitxatges de l’estiu havien pogut debutar i ho havien fet a un “bon nivell” i perquè també havien pogut fer barcelonisme a Tànger, la seu de la final.

TER STEGEN

“Aquests títols s’han de saber guanyar i estem molt feliços per haver-ho fet”

BARTOMEU

“Aquests partits costen, però l’equip ha jugat bé. Ells estaven més rodats”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)