Barça

Denis i Aleñá, pel bon camí

Mes a prop. Els dos migcampistes, encara de baixa, evolucionen molt favorablement de les seves lesions respectives i ahir ja van poder fer part de la sessió amb els seus companys

Denis Suárez i Carles Aleñá van ser les grans novetats de l’entrenament d’ahir del Barça, ja que tots dos migcampistes, de baixa per lesió, van poder fer part de la sessió amb els seus companys. El gallec, que es va fer un trencament al bíceps femoral de la cama esquerra contra el Tottenham, en el primer partit de la gira pels Estats Units, es troba ja en el tram final de la seva recuperació, ja que d’aquí a deu dies, segons les previsions dels metges, ja hauria de rebre l’alta. Més temps, en canvi, queda per veure en acció Aleñá, que a principis del mes de juny es va fer un trencament al bíceps femoral de la cuixa dreta que el va obligar a passar per la sala d’operacions. El maresmenc, que hauria d’estar disponible a finals del mes de setembre, evoluciona molt bé, i no es descarta que pugui tornar una mica abans, tot i que en cap cas es pensa córrer cap mena de risc.

D’altra banda, en la sessió d’ahir també hi van estar Miranda, que cada cop té més números per ser el substitut de Digne, i Riqui Puig, que en un principi ja hauria d’haver tornat amb el filial, i que d’aquesta manera veu premiada la seva gran pretemporada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)