Barça

Marlon, cada vegada més a prop de fitxar pel Sassuolo

S’acosta. El club italià, que ofereix 12 milions d’euros pel brasiler, ja té el vistiplau del Barça per negociar amb el jugador, que amb el mercat anglès tancat està a punt d’agafar el tren de la Serie A

El Sassuolo va sospirar alleugerit quan la cessió de Marlon pel Newcastle se’n va anar en orris en no haver-hi temps perquè el central brasiler aconseguís la documentació per treballar a Anglaterra. I és que el club italià fa temps que va darrere del blaugrana, un interès que es va quedar aparcat pel desig de Marlon de jugar a la Premier, des d’on va rebre trucades del West Ham, el Southampton i el Newcastle. Ara, però, amb el mercat anglès tancat fins a l’hivern, al futbolista no li queda més remei que tenir en compte altres opcions, i en aquests moments el Sassuolo és el que es troba més a prop d’aconseguir els seus serveis. En primer lloc, perquè de moment és l’únic club interessat que ha mostrat el convenciment de posar damunt la taula els 12 milions que reclama pel central el Barça, que ja ha donat permís al club de l’Emília-Romanya per negociar amb el jugador. I en segon lloc, perquè a Marlon li crida més l’atenció jugar a la Serie A italiana que tornar a França o marxar a Turquia, des d’on darrerament ha aparegut l’interès del Galatasaray. En aquesta situació, i amb només quatre dies al davant perquè es tanqui el mercat d’estiu a Itàlia, a Marlon no li queda més remei que acceptar l’oferta del Sassuolo o arriscar-se a tornar a perdre un altre tren per repensar-se massa les coses. De fet, ahir mateix s’apuntava des d’Itàlia que el Sassuolo és tan optimista respecte que l’operació fructificarà que fins i tot ja tenen previst que Marlon passi les proves mèdiques prèvies a la seva presentació demà mateix.

Una porta tancada

Després de signar una temporada molt irregular al Niça, on Marlon va alternar bons partits amb períodes en què pràcticament no va jugar, el cert és que el central va deixar molt bones impressions durant la gira pels Estats Units, fins al punt que Valverde es va plantejar l’opció de quedar-se’l. El problema, però, és que amb les arribades de Malcom i de Vidal les fitxes disponibles per als jugadors extracomunitaris es van acabar, fet que, ara sí, va acabar de sentenciar Marlon, que tot i així va veure com el seu futur en el Barça es podia no acabar del tot amb la cessió al Newcastle. L’operació, però, se’n va anar en orris per motius burocràtics. Ara, doncs, falta per veure si el club blaugrana inclou o no una opció de recompra, l’única via que li queda a Marlon per no veure esquinçat el seu somni de triomfar al Camp Nou.

SEGON INTENT

El club italià va reactivar l’interès en veure com es trencava la cessió al Newcastle

SENSE TEMPS

El mercat italià es tanca aquest divendres, fet que obliga a Marlon a decidir-se ja

HO VEUEN CLAR

El Sassuolo és molt optimista i espera poder presentar el central demà
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)