El Barça goleja Boca al Gamper (3-0)

Presentació. Bona imatge del conjunt blaugrana en la presentació davant l’afició i victòria amb gols de Malcom, Messi i Rafinha

El Barça s’ha mostrat molt superior a Boca Juniors en la presentació davant l’afició i ha conquerit el Gamper en imposar-se 3-0 amb gols de Malcom, Messi i Rafinha.

El Barça no ha trigat gaire a inaugurar el marcador. Una de les cares noves, Malcom, que s’ha mogut per la banda esquerra, ha fet un xut que ha acabat al fons de la xarxa amb la decisiva col·laboració del porter Andrada. El segon gol dels homes d’Ernesto Valverde ha arribat a set minuts del descans quan Leo Messi ha arrodonit una gran primera meitat posant el públic de peu picant la pilota per sobre d’Andrada. Boca ha generat poc perill en els primers 45 minuts, amb només una doble ocasió a tocar del xiulet final, neutralitzada entre el pal i l’oportuna aparició d’Umtiti. També han reclamat un penal per mans, que el VAR ha descartat.

Valverde ha fet vuit canvis al descans i el ritme ha baixat una mica. En el 66’ Rafinha ha signat un gran gol amb una pared amb Luis Suárez abans de fer un barret a Andrada i empènyer la pilota al fons de la xarxa en el 3-0. El davanter uruguaià, Lenglet i el jove Riqui Puig han tingut opcions per ampliar la diferència en una segona part que ha comptat amb l’entrada de Carlos Tévez al conjunt argentí.