Barça

El Barça estrena logotip

Nou distintiu de campió. L’equip de Valverde lluirà aquesta temporada un nou símbol a la samarreta que l’acredita com a guanyador de la lliga 2017/18. L’estrenarà demà contra l’Alavés

El FC Barcelona lluirà durant tota aquesta temporada un nou distintiu a la samarreta que l’acredita com a campió de lliga del curs 2017/18. Aquest nou símbol, promocionat per LaLiga com un element més en la seva voluntat de fer créixer la marca i donar valor a la lliga espanyola, s’estrenarà ja aquest mateix cap de setmana, en la primera jornada del campionat. Mai fins ara cap equip de la lliga havia lluit aquest logotip. El Barça l’estrenarà demà al Camp Nou contra l’Alavés (22.15 h).

El logotip, d’uns 3,5 centímetres de diàmetre, consta d’un cercle daurat a l’interior del qual hi apareix inscrit “17/18”, en referència al títol aconseguit la temporada passada. La seva ubicació serà a la màniga dreta, just a sobre de l’actual símbol de la LaLiga.

Tots aquells aficionats blaugrana que ja haguessin adquirit una samarreta oficial de l’equip d’aquesta temporada 2018/19 podran trobar el nou símbol a les botigues oficials del club per tal d’afegir-lo a la samarreta comprada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)