Barça

“El camí per guanyar la Champions és guanyar la lliga”

Barça. Ernesto Valverde no dona la plantilla per tancada “mentre el mercat estigui obert” tot i que creu que té jugadors “extraordinaris”; confia en Rigui Puig i espera que Rafinha es quedi a l’equip

L’entrenador del Barça, Ernesto Valverde, ha parlat en roda de premsa en la prèvia al partit de lliga contra l’Alavés. Això és el més destacat del què ha dit:

Pendents del mercat

“Tenim plantilla suficient per assolir els reptes, però mentre mercat estigui obert sempre hi ha marge. Tinc uns jugadors extraordinaris i no sabem si està tancada. Del que es tracta que l’entrenador tregui tot el rendiment dels jugadors que té”

Repte personal

“Sents responsabilitat. L’any anterior vam passar moments difícils a l’agost i llavors també tenia responsabilitat. Ara els reptes es repeteixen i el que és difícil és que has de posar-te les piles per tornar a guanyar”

Jugar a Estats Units

“Sona estrany d’entrada, però hem jugat una supercopa fora. El futbol està traspassant, ja ho veurem. De moment és una intenció”

La Champions, la prioritat?

“No prioritzem la Champions, lluitarem per tot. Ens fa il·lusió però el camí per guanyar Champions és guanyar la lliga. Si et centres en la lliga et centres en ser el millor un any i així és més fàcil lluitar pels objectius”

El paper de Rigui Puig

“És un jugador amb qui estem satisfets pel que està demostrant. Pertany al Barça B. Comptem perquè ens ajudi. Vindrà a entrenar amb nosaltres i, si manté la línia, jugarà”

Arribada de Pogba

“No ens fiquem amb jugadors d’altres clubs. De la mateixa manera que demanem respecte pels nostres jugadors, respectem els d’altres clubs”

El futur de Rafinha

“Portem uns quants partits i l’estem veient. L’any passat no va entrenar amb nosaltres i vam buscar una sortida perquè tingués minuts. És un jugador més de la plantilla i en principi seguirà amb nosaltres”

Alavés

“Serà un partit semblant al de l’any passat. És un equip que fa bons partits al Camp Nou. És un equip compacte, amb les línies juntes i que surten ràpid al contraatac. L’any passat ho vam passar fatal”

Aniversari del 17A

“Ens va commocionar a tots, va ser el dia després de la supercopa. El club i els jugadors s’han manifestat. Estem amb les víctimes i el nostre pensament està amb ells. Tothom recorda on estava”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)