Barça

En queden dos per debutar

Els fitxatges. Arthur i Arturo Vidal van poder disputar alguns minuts en el primer partit de lliga, mentre que Lenglet i Malcom es van quedar a la banqueta esperant una nova oportunitat

El Barça ha disputat la primera jornada de lliga i dos dels quatre fitxatges que s’han fet aquest estiu ja han pogut debutar. Ho van fer Arthur Melo i Arturo Vidal, encara que cap dels dos va disposar de gaires minuts. El brasiler va entrar en el minut 76 per Dembélé i amb 1 a 0 en el marcador perquè Valverde buscava tenir encara més control del partit, i el xilè ho va fer en el minut 85. Amb tan pocs minuts, les seves estadístiques són poc interessants, encara que com a dada rellevant hi ha el fet que cadascun d’ells va recuperar una pilota. Valverde, que va formar un onze sense cap fitxatge, va assegurar en la roda de premsa posterior al partit que els nous tindrien oportunitats perquè estaven treballant de valent. De fet, Malcom va estar a punt d’entrar perquè es va escalfar durant una bona estona però amb el segon gol el tècnic va preferir fer entrar Arturo Vidal. Lenglet no va escalfar.

La plantilla està molt satisfeta amb els fitxatges. Ho va dir Messi el dia de la presentació i diumenge també Busquets.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)