Barça

Sergi Roberto: “Volia anar al mundial, creia que havia fet una bona temporada”

Barça. El jugador blaugrana manifesta que Luis Enrique ha estat molt important per a ell

Sergi Roberto ha parlat en roda de premsa aquest migdia, en la concentració de la selecció estatal, a Madrid. El futbolista del FC Barcelona ha assegurat que no sap si, finalment, es Girona-Barça es jugarà a Miami i ha lamentat la seva absència del mundial de Rússia. “Jo volia anar al mundial, em semblava que havia fet una bona temporada, tenia molta il·lusió, però l’entrenador va triar a altres jugadors”, ha manifestat en aquest sentit. Preguntat per Luis Enrique, no ha escatimat elogis: “Ha estat molt important per a mi. Em va fer debutar al Barça B, em va donar continuïtat en el primer equip i ara em fa tornar a la selecció. Li estaré sempre agraït”.

Roberto ha tret importància al fet que només dos jugadors del Barça hagin estat convocats per la selecció estatal. “Sí, només estem en Sergio Busquets i jo mateix. És estrany que siguem només dos, però és la situació que s’ha donat”, ha dit. Quant a l’absència de Jordi Alba, no ha volgut mullar-se: “És una decisió de l’entrenador. És un jugador molt important i està tranquil, seguirà treballant en el club”.

Finalment, el de Reus no ha pogut confirmar que el Girona-Barça es disputi a Miami. “Ja en vam, parlar del partit als Estats Units. Vam tenir una reunió dels capitans en l’AFE. Nosaltres, els futbolistes, de moment no sabem què passarà”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)