Barça

“La solució ha de ser el diàleg, mai els tribunals”

La Diada. Josep Maria Bartomeu va encapçalar la delegació blaugrana en l’ofrena floral al monument de Rafael Casanova. Jordi Cardoner insisteix que el club està “a favor dret a decidir i de la llibertat d’expressió”

Un any més, el Barça no va fallar a la seva cita amb la diada nacional de Catalunya i va estar present en els actes commemoratius de l’Onze de Setembre, participant en la tradicional ofrena floral al monument a Rafael Casanova. El president blaugrana, Josep Maria Bartomeu, va encapçalar l’àmplia delegació blaugrana, que en l’aspecte institucional van completar els vicepresidents Jordi Cardoner i Jordi Moix; la vicesecretària de la junta directiva, Maria Teixidor; els directius Josep Ramon Vidal-Abarca i Oriol Tomàs, i el delegat de les relacions amb la UEFA, David Bellver. El club no és aliè a les reivindicacions del poble català ni al context social i polític que viu el país, i així s’hi va referir el vicepresident primer, Jordi Cardoner: “La situació absolutament irracional que el nostre país està vivint s’ha de solucionar a través del diàleg, s’ha de solucionar en el terreny de la concòrdia i mai als tribunals. Som partidaris que els responsables, que en definitiva són els polítics, puguin arribar a un acord per a normalitzar la situació, que és el que necessita el país.” Cardoner, que va expressar que era “un honor” estar en la Diada “representant la catalanitat” del club, “i especialment aquest any de forma significativa, en un any diferent”, també va voler subratllar quina és la posició de l’entitat: “No és una posició política, sinó institucional. Estem a favor del dret a decidir i de la llibertat d’expressió. Respectem totes i cadascuna de les posicions dels nostres socis. El Barça sempre està en una posició justa i d’equilibri. Representem 150.000 opinions.”

Aleñá, Samper i molts més

Més enllà de la representació institucional, van ser diversos esportistes i altres membres del club els que van participar en els actes de la Diada. Del primer equip de futbol van assistir-hi Carles Aleñá i Sergi Samper; del de bàsquet, el tècnic, Svetislav Pesic, i Pau Ribas, a més del mànager esportiu de la secció, Nacho Rodríguez; de l’handbol, David Barrufet, mànager esportiu; del futbol sala, el tècnic, Andreu Plaza, el capità, Sergio Lozano i el mànager, Txus Lahoz. Tampoc hi van faltar diversos jugadors i jugadores del futbol formatiu, de l’aleví A masculí i l’aleví-benjamí femení, encapçalats pel secretari tècnic del futbol formatiu, Jordi Roura. Per acabar, també hi va ser present l’Agrupació Barça Jugadors, amb el seu president, Ramon Alfonseda, a més de Sergi Pérez, Josep Marcet i Josep Moratalla, i la Confederació Mundial de Penyes, amb el seu president, Antoni Guil.

LES FRASES

La situació absolutament irracional que viu el nostre país s’ha de solucionar a través del diàleg i la concòrdia, i mai als tribunals
No és una posició política, sinó institucional. Estem a favor del dret a decidir i de la llibertat d’expressió
Respectem totes i cadascuna de les posicions dels nostres socis. Representem 150.000 opinions
Jordi Cardoner
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)